Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

İstanbul Sancaktepe Team

Mustafa her zamanki gibi sahane uçmuş ama senin uçuşa şaşırmadım dersen yalan olur. Sen de masallah harika uçmuştun, hareketler sakın, kendinden emin ve cok net :bravo:

Bu arada 450 üzerinde ünite olarak Neo vardı degil mı? Ayarlar da super olmus, ellerine saglık :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

İstanbul Sancaktepe Team

Maşallah maşallah ekibe :halay:
Buluşma, ortam ve uçuşlar süper :bravo:

İstanbul Sancaktepe Team

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Arkadaşlar maşallah uçuşlar şahane paylaşım için teşekkürler. :saygilar:

Teşekkürler mustafa bey valla vakit buldukça atıyoruz kendimizi sahalara :saygilar:

İstanbul Sancaktepe Team

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Mustafa her zamanki gibi sahane uçmuş ama senin uçuşa şaşırmadım dersen yalan olur. Sen de masallah harika uçmuştun, hareketler sakın, kendinden emin ve cok net :bravo:

Bu arada 450 üzerinde ünite olarak Neo vardı degil mı? Ayarlar da super olmus, ellerine saglık :)

Bu video da gpro var abi 450 de, ama bu hafta neo yu monte ettim 450 ye, gproyu da 570 takdım. Bu hafta ayar uçuşu ile geçecek gibi :laugh: :saygilar:

İstanbul Sancaktepe Team

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Maşallah maşallah ekibe :halay:
Buluşma, ortam ve uçuşlar süper :bravo:

Çok daol kardeşim teşekkür ederiz en yakın zamanda görüşmek üzere diyelim :saygilar:

İstanbul Sancaktepe Team

Merhaba,
Kartalda oturan biri olarak Sancaktepe Team e bende katılmak isterim.
Quadçı olarak beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Tek başına uçmak (toplamda 3 uçuşum olsa da) gerçekten hiç zevkli değil. Özellikle büyük kocaeli buluşmasını gördükten sonra...

İstanbul Sancaktepe Team

Tabikide buyrun gelin birgün bekleriz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul Sancaktepe Team

19 Mayıs buluşmamızdan bir kaç foto. Videoları Fatih paylaşacak sanırım.

Cumartesi Kocaelinde buluşmak üzere.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İstanbul Sancaktepe Team

bir kaç foto da, benden gelsin :)

İstanbul Sancaktepe Team

Vay arkadas 19 Mayıs tatili de es geçilmemiş super :bravo:

28 Mayıs da tam ekip, 4 kişi olarak geliyorsunuz degil mı Kocaeline ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

İstanbul Sancaktepe Team

5 kişi olduk abi[emoji6] Murat abide gelebilir yalnız kesin değil gelmeye çalışacak

İstanbul Sancaktepe Team

Gelicez insallah hem daha ben invert yapicam orada[emoji1]

İstanbul Sancaktepe Team

Evet bir iki video paylaşalım bakalım

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Arkadaşlar bu videonun ortalarında başıma çok enterasan bir şey geldi. Gpro setup bitirdigimizde mustafa ile beraber, swaşın yukarı aşagı zor gittini fark ettik, sonra ballinkleri söküp yag sökücü ile temizledik sanki yapışkan bişey bulaşmış gibi tutuyordu swaşı, alıgn gres yagı ile yagladık, yok istedigimiz gibi olmadı yogun oldugundan istedigimiz rahatlıkta çalışmadı, bizde tekrar temizleyip makina yagı ile yagladık ve istedigimiz gibi oldu. Yanlız sahada videonun ortalarına dogru göreceksiniz elevatör tik tak yapmaya çalıştıgım sırada acayip bir ses ile beraber model hafif kendini yukarı attı ve 2 veya 3 saniye kontrolüm gitti ne oldugunu anlamadım ilk o sesin pallerden geldigini sandım, sonra acaba servonun birindemi sıkıntı var dedik sonradan aklıma geldi swaşın zorlandıgı ve yagladıgımız, söküp baktıgım da hala zor çalışıyor swaş, ana mili yeni degiştim ve galiba ondan zor çalışıyor eskini takıp bir deniyecem swaşta mı sorun yoksa mil demi bakacam enteresan bir durum geçti başımızdan üzerimize dogru geldi model Allah korudu bizi son anda kontrolü aldım kurtardık yani çok dikkat etmemiz gerekiyor en ufak hataya yer yok :saygilar:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İstanbul Sancaktepe Team

Eline sağlık abi paylaşım için teşekkürler

İstanbul Sancaktepe Team

Abi paylaşım için teşekkürler :bravo:

Mustafa yine adrenalini depolattı. :eek:
Abi o ot biçme hareketine öyle bir hızlı iniş yapıyosunki vallaha aha gitti model diyecek oluyorum Allah muhafaza diyorum.
biraz daha yavaş in abi yoksa benim kalbime inecek ;D

Fatih abi senin uçuşuda izledim bir şeyler çatır dedi sanki havada bir şeyi biçmiş gibi taarrt diye bir ses ama neden kontrolden çıkıp yükseldi inan bende bir şey anlamadım.
Swash takıldı desen geri nasıl aşağı indi. Allah esirgemiş inan.
Var bir şanssızlığın ama bugünlerde üniteydi ayardı şimdide swash çıktı.
Şu kara bulutlar kalksın artık üstünden :saygilar: