Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

[Görseller] : İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

Abi bizim sıkıntımız yeni model alman degil, büyük model alman. O hareketi yaptım gördünüz mü, bunu yaptım baktınız mı, yok cem abi göremiyoruz yani :laugh: model uzaktan yok gibi :laugh: büyük modele geç artık ,kurtaralım ;D gözlerde bozuk olmuyor yanii :lollol:

Cem Tataroğlu' Alıntı:
...Senin nasıl gidiyor yeni mod işe uçuşlar ?

Alıştım abi bir sıkıntı yok, fırsat olsun da uçalım açılalım mod'undayım eskisi gibi. :laugh: :thumbup:

fatih cebir' Alıntı:
Abi bizim sıkıntımız yeni model alman degil, büyük model alman. O hareketi yaptım gördünüz mü, bunu yaptım baktınız mı, yok cem abi göremiyoruz yani :laugh: model uzaktan yok gibi :laugh: büyük modele geç artık ,kurtaralım ;D gözlerde bozuk olmuyor yanii :lollol:
Supersin Fatih :laugh: ;D

fatih cebir' Alıntı:

Fatih senin gönül gözün açık kardeşim ;), varsın gözler iyi görmesin :D

Seviyorum abi seni güzel abisin Allah başımızdan eksik etmesin cansın can :saygilar:

Bizde her hafta olduğu gibi bu haftada geleneği bozmadık ve sahaya koştuk.Yanlız bu buluşma biraz acılı oldu arkadaşlar, hava çok soguktu tahminimiz 5 derece falan, hal böyle olunca hepimiz low rpm bagladık :lol: :lol: bu lipo piller belirli bir ısının altına indiği zaman sıkıntı oluyormuş. Allahtan hiç birimiz kırım yaşamadık, ama potadan döndük yani bol bol hover yaptık bizde, herşeye ragmen keyifli oldu katılımcı arkadaşlarıma burdan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum :saygilar:

Dip not: Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında bulunan ve bize katılmak isteyen arkadaşlar olursa özelden iletişime geçebilirler. Ortam süper yavv :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Aslan cem abimiz Allah başımızdan eksik etmesin :saygilar:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

gökhan arkadaşımız ALIGN 550L

FC1 GOBLİN 570

fatih cebir' Alıntı:
Bizde her hafta olduğu gibi bu haftada geleneği bozmadık ve sahaya koştuk.Yanlız bu buluşma biraz acılı oldu arkadaşlar, hava çok soguktu tahminimiz 5 derece falan, hal böyle olunca hepimiz low rpm bagladık :lol: :lol: bu lipo piller belirli bir ısının altına indiği zaman sıkıntı oluyormuş. Allahtan hiç birimiz kırım yaşamadık, ama potadan döndük yani bol bol hover yaptık bizde, herşeye ragmen keyifli oldu katılımcı arkadaşlarıma burdan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum :saygilar:

Dip not: Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında bulunan ve bize katılmak isteyen arkadaşlar olursa özelden iletişime geçebilirler. Ortam süper yavv :)

Aslan cem abimiz Allah başımızdan eksik etmesin :saygilar:

gökhan arkadaşımız ALIGN 550L

FC1 GOBLİN 570

Ne yaptıysam videoyu yükleyemedim izlemek isteyen arkadaşlar bu linten izleyebilir, bütün forum arkadaşlarıma saygılar :saygilar:

Ya arkadaş bu soğukta ful piro mu çalışıyım yoksa bir tarafımda Gökhan diğer tarafımda Fatih' e laf mı yetiştiriyim :lollol:

Çekimin sonlarına doğru modeli büyütmek konusunda Fatih yine gaz veriyor :eek:f:

Herkese iyi bir forum ve kırımsız uçuşlar dilerim... :RCKolik:

Alışageldiğimiz görüntüler. :thumbup:
Birliğiniz bozulmasın hiç :)
Paylaşım için teşekkürler abi :saygilar:

Ellerinize sağlık arkadaşlar :bravo:

Fatih 5 derece falan pilleri o kadar olumsuz etkilemiyor korkma. Sadece hava soğukkan pilleri biraz ısıtıp kullanmayı öneriyorlar.

Şu aşamada sadece Fatih videosunu izledim. Goblin 1700 devirdeki performansını hiç araştırmadım ama Low RPM senin yaptığın gibi ani pitch arttırırsan, model aynen böyle bayılır :D
LOW RPM zorluğu ve güzelliği de bu zaten, çok iyi collective kullanımı gerektiriyor :)

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Alışageldiğimiz görüntüler. :thumbup:
Birliğiniz bozulmasın hiç :)
Paylaşım için teşekkürler abi :saygilar:

Eyvallah ibrahim teşekkürler eksik olma, seninde uçuşlarını özledik haberin olsun :saygilar:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ellerinize sağlık arkadaşlar :bravo:

Fatih 5 derece falan pilleri o kadar olumsuz etkilemiyor korkma. Sadece hava soğukkan pilleri biraz ısıtıp kullanmayı öneriyorlar.

Şu aşamada sadece Fatih videosunu izledim. Goblin 1700 devirdeki performansını hiç araştırmadım ama Low RPM senin yaptığın gibi ani pitch arttırırsan, model aynen böyle bayılır :D
LOW RPM zorluğu ve güzelliği de bu zaten, çok iyi collective kullanımı gerektiriyor :)

Teşekkürler mehmet abi, biz pilleri bagajda bıraktık bagaj kapagıda açıktı pillerde ciddi performans kaybı oldu, bir dahakine arabanın işinde muhafaza edecegiz böyle olumsuz bir durumla karşılaşmamak için :saygilar:

Elinize sağlık abi foto ve videolar için teşekkürler.

G570 low rpm de çok tatlı çalışıyor ancak Mehmet abiye katılıyorum, düşük devirde birden komut vermek modelin bayılmasına yol açıyor. El alıştıkça zamanla düzelir :)

Sancaktepe ekibinden çok güzel bir buluşma yine. :bravo: :halay:

Gördüğüm kadarıyla Cem abiye büyük model alması konusundaki baskılar tüm hızıyla devam ediyor ama abimizin defansı çok kuvvetli. :laugh: :lol: :lol:

Soğuk kendini hissettirmiş ama buluşmanın ahengini bozamamış bence. :RCKolik:

Türker Akgün' Alıntı:
Sancaktepe ekibinden çok güzel bir buluşma yine. :bravo: :halay:

Gördüğüm kadarıyla Cem abiye büyük model alması konusundaki baskılar tüm hızıyla devam ediyor ama abimizin defansı çok kuvvetli. :laugh: :lol: :lol:

Soğuk kendini hissettirmiş ama buluşmanın ahengini bozamamış bence. :RCKolik:

Türker Merhaba,

Vallahi pilotajı geliştirmek ayrı, takım arkadaşlarının baskısı daha bir ayrı :lollol: ama bizde eski toprağız öyle kolay teslim olmayız :lol: :lol: :lollol: :lollol:

Elinize sağlık çok keyifli bir buluşma olmuş. :thumbup:

Pillerin durumu ayrı ilginç olmuş. Ben araba içinde tutup uçuyordum.-5 derecelerde sorun yaşamamıştım.