Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

[Görseller] : İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

Peş peşe buluşma gibisi yok valla... :thumbup:

Dün ki buluşmamızdan tekrar kareler

videolar loading.....
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Türker Akgün' Alıntı:
Videoları göremedim nedense :( Ama güzel bir buluşma olduğu belli. :bravo:

Logo da çok güzel. :thumbup: :halay:

Türker Merhaba,

Sanırım senin tarafta ( İnternet hızı, bağlantı vs ) sorun var :-\ Müsait olduğunda tekrar dener misin lütfen ?

Cem Tataroğlu' Alıntı:
Türker Merhaba,

Sanırım senin tarafta ( İnternet hızı, bağlantı vs ) sorun var :-\ Müsait olduğunda tekrar dener misin lütfen ?
Doğrudur abi artık o ara ne olduysa açılmadı, şimdi izledim. :yuppi: :hoppa:

Hafta sonu hüzünle başlayan ama çok keyifle devam eden kırımsız bir buluşma gerçeklertirdik. Bu sefer sahada uzun kaldık, ben bütün katılımcı grup arkadaşlarıma teşekkür ediyorum :saygilar:

fotolar ve videolar gelsin...

Kayvaltı hazırlığı :halay:

Goblin ve Alıgn bitmeyen mücadelesi :lollol:

Araziyi gören volkan makinayı es geçmemiş :bravo:

Şöyle geçen haftadan ortalığı karıştırma çalışmalarımdan bir video var :lol: Şaka şaka :hoppa:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Güne başlangıç :eek:f:

Evet yagmurun kesmesi Gökhan ve Volkan arkadaşlarımızında katılması ile keyfimiz yerine geliyor :halay:

Gökhan arkadaşımızın yeni modeli ile ilk uçuşu tekrar hayırlı olsun kardeşim :saygilar:

Volkandan çok güzel hareketler (kırım derdi olmaması biraz tuhaf geldi bana :D :D)

Ellerinize sağlık Arkadaşlar. %p
Gökhan arkadaşımızın yeni modeli de kendisine hayırlı ve kırımsız uçuşları olsun.

Evet gun biraz sıkıntılı başlamış ama sonra masallah cok keyifli hale dönüşmüş :halay:

Sabah kahvaltısı, muhabbet, uçuşlar, sürüşler ve en önemlisi gruba 2 yeni uye daha :bravo:

Bu vesileyle gruba yeni katılan Gokhan ve Volkan arkadaslarımıza aramıza hosgeldin diyoruz :RCKolik:

Bu araa Fatih hakkın ödenmez. Her hafta video ve resimler ile burayı boş bırakmıyorsun ve sanalda olsa sizlerle beraber olma imkanı veriyorsun bize :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ekip buluşma konusunda zaten efsane, mevcut da artmış :bravo:

Ama Mustafa'nın bi uçuş videosunu aradı gözlerim :) Çok keyifli izlemesi...

Bu arada zamanında rc araba işini bırakmamızın temel sebebiydi kırım riski olmaması, dolayısıyla heliye göre çok daha heyecansız oluşu... Yine de bir dönem eğlendik :)

Rasim Öztürk' Alıntı:

Teşekkürler Rasim, uçuşumu kıskandıklarından çekmiyorlar artık beni kendime özel kameraman tutucam [emoji6] [emoji1]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ellerinize sağlık arkadaşlar. Güzel buluşma olmuş. kahvaltıyla başlanmış demekki baya uzun uçulmuş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her geçen gün ekip çıtayı yükseltiyor valla, serpme kahvaltı da başlamış sahada. :lollol: :lol: :bravo: :halay:

Üstelik ekip büyüyor, Volkan ve Gökhan'a da hoşgeldin diyoruz. :thumbup: :RCKolik:

Güzel paylaşımlar için teşekkürler Fatih, özellikle kamera arkası muhabbetleri çok eğlenceli. :laugh: :D

Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar süper bir buluşma olduğu her halden belli :thumbup:
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyelim. Gökhan arkadaşımıza yeni model de hayırlı olsun.
En kötü gününüz böyle olsun inşallah :saygilar:

ismail ŞENCAN' Alıntı:
Ellerinize sağlık Arkadaşlar. %p
Gökhan arkadaşımızın yeni modeli de kendisine hayırlı ve kırımsız uçuşları olsun.

Teşekkürler

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar süper bir buluşma olduğu her halden belli :thumbup:
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyelim. Gökhan arkadaşımıza yeni model de hayırlı olsun.
En kötü gününüz böyle olsun inşallah :saygilar:
Teşekkürler İbrahim kardeşim :saygilar:

Türker Akgün' Alıntı:
Her geçen gün ekip çıtayı yükseltiyor valla, serpme kahvaltı da başlamış sahada. :lollol: :lol: :bravo: :halay:

Üstelik ekip büyüyor, Volkan ve Gökhan'a da hoşgeldin diyoruz. :thumbup: :RCKolik
Teşekkürler Türker, bazen arka mutfak yayınları yapmak lazım ;D

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
ellerinize sağlık arkadaşlar. Güzel buluşma olmuş. kahvaltıyla başlanmış demekki baya uzun uçulmuş.

Eyvallah erhancım, evet bu buluşma gerçekten uzun ve keyifli oldu :saygilar:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Ekip buluşma konusunda zaten efsane, mevcut da artmış :bravo:

Bu arada zamanında rc araba işini bırakmamızın temel sebebiydi kırım riski olmaması, dolayısıyla heliye göre çok daha heyecansız oluşu... Yine de bir dönem eğlendik :)

Mustafa istremiyor onu video ya çekmemizi anlamadım gittii :laugh:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Evet gun biraz sıkıntılı başlamış ama sonra masallah cok keyifli hale dönüşmüş :halay:

Sabah kahvaltısı, muhabbet, uçuşlar, sürüşler ve en önemlisi gruba 2 yeni uye daha :bravo:

Bu vesileyle gruba yeni katılan Gokhan ve Volkan arkadaslarımıza aramıza hosgeldin diyoruz :RCKolik:

Bu araa Fatih hakkın ödenmez. Her hafta video ve resimler ile burayı boş bırakmıyorsun ve sanalda olsa sizlerle beraber olma imkanı veriyorsun bize :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi öncelikle güzel yorumların için teşekkür ederim, yani bu hoby paylaştıkca daha da keyifli ve zevkli oluyor, bütün grup arkadaşlarım adına tekrar teşekürlerimi iletiyorum :saygilar: :RCKolik:

Arkadaşlar Avrupa Yakasında uçuş yapamayacağıma iyice ikna oldum. Köprüyü geçmeye razıyım, Sancaktepe'de nerede buluşuyorsunuz? Katılmak isterim ben de.

Adnan Şenyurt' Alıntı:
Arkadaşlar Avrupa Yakasında uçuş yapamayacağıma iyice ikna oldum. Köprüyü geçmeye razıyım, Sancaktepe'de nerede buluşuyorsunuz? Katılmak isterim ben de.

Elbette, hafta sonu için program netleşince paylaşırız, uygun iseniz katılırsınız.