Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

[Görseller] : İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

Arda Erkan' Alıntı:
Elinize sağlık çok keyifli bir buluşma olmuş. :thumbup:

Pillerin durumu ayrı ilginç olmuş. Ben araba içinde tutup uçuyordum.-5 derecelerde sorun yaşamamıştım.

Teşekkürler :saygilar:

Biz pilleri dışarda bıraktık gibi birşey o yüzden sıkıntı oldu, tecrübe oldu bizim için :thumbup:

Türker Akgün' Alıntı:
Sancaktepe ekibinden çok güzel bir buluşma yine. :bravo: :halay:

Gördüğüm kadarıyla Cem abiye büyük model alması konusundaki baskılar tüm hızıyla devam ediyor ama abimizin defansı çok kuvvetli. :laugh: :lol: :lol:

Soğuk kendini hissettirmiş ama buluşmanın ahengini bozamamış bence. :RCKolik:

Evet Türker hava soguk olmasına rağmen keyfimiz yerinde idi, Cem abi bizde halledicez onu sıkıntı yok :RCKolik:

Pillerin soğuk havada çöktüğü tarafımdan test edilmiş olup kırımla sonuçlandığı doğrudur :D

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Pillerin soğuk havada çöktüğü tarafımdan test edilmiş olup kırımla sonuçlandığı doğrudur :D

Hakan abi aynen öyle bizde potadan döndük yani ama optipower piller için aynı şeyi söyliyemiyeceğim testleriyle mevcut 10 numara verimli :)

Bende pillerle 30-40 saniye hover yapıyorum öyle normale dönüyorlar öncesinde telemetri hemen uyarıyor.

Bu güzel havadan bende nasip aldım kaçırmak istemedim, ne yazık ki takım arkadaşlarımdan kimse eşlik edemedi yanlız sahaya çıkmaz zorunda kaldım Gökhanın ev değişikliği,Cem abinin yurt dışında olması sebebiyle yanlız takıldım. Goblinin son ayarları tamam oldu expo ve diğer ünitede ayarları tamam artık daha fazla karıştırmayacağım sahaya çıkıp direk uçmak istiyorum artık. Yeni ünitem brain2 450l ye takıp bugün uçuşunu gerçekleştirdim bütün ayarları tamam, ama rescue ile ilgili bazı problemler var inşallah onuda çözerim. Toplamda 8 pil uçtum, biraz hızlı oldu video yok malesef , benim için keyifli birgün oldu diyebilrim :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Tek basına da olsa günü değerlendirmen süper olmuş Fatih :bravo:

Bu arasa sana brain2 ile ilgili dönüş yapmayı unuttum ama hafta içi bir şekilde hallederiz Fatih :) Unutkanlık icin kusura bakma lütfen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fatih reyiz ne yapıyorsun ya, kurda kuşa yem olacaksın :)

Tek başına da olsa çıkman güzel olmuş ama öyle zamanlarda uçuşlarda fazla risk alma derim, ne olur ne olmaz. :saygilar:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Tek basına da olsa günü değerlendirmen süper olmuş Fatih :bravo:

Bu arasa sana brain2 ile ilgili dönüş yapmayı unuttum ama hafta içi bir şekilde hallederiz Fatih :) Unutkanlık icin kusura bakma lütfen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sıkıntı yok mehmet abi hallettim sayılır bir test uçuşu daha yapacam ama yükseklerde :laugh:

Süpersin Fatih, kaçacak gibi bir hava değildi gerçektende. :thumbup: :bravo:

Türker Akgün' Alıntı:
Süpersin Fatih, kaçacak gibi bir hava değildi gerçektende. :thumbup: :bravo:

Teşekkürler Türker, en yakın zamanda görüşmek üzere :saygilar:

Fatih abi paylaşım için teşekkürler :thumbup:
Tek de olsan günün tadını çıkarmışsın :saygilar:
Ben hep senin gibiydim abi yıllarca. Şu an yeni yeni ortam kurmaya çalışıyorum ;)

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Fatih abi paylaşım için teşekkürler :thumbup:
Tek de olsan günün tadını çıkarmışsın :saygilar:
Ben hep senin gibiydim abi yıllarca. Şu an yeni yeni ortam kurmaya çalışıyorum ;)

Teşekkürler İbrahim kardeşim, inşallah ortamını kurarsın tek başına zor oluyor :)

Ben de aynı yerde bir önceki gün tek başıma uçuş yaptım 1 saat kadar. Tek başına günün tadı pek çıkmıyor.

Tek buluşma hiç buluşmamadan iyidir abi süpersin :saygilar: