Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

[Görseller] : İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

Adnan Şenyurt' Alıntı:
Arkadaşlar Avrupa Yakasında uçuş yapamayacağıma iyice ikna oldum. Köprüyü geçmeye razıyım, Sancaktepe'de nerede buluşuyorsunuz? Katılmak isterim ben de.

Pm yolladim

Selamlar :RCKolik:

Geçen hafta ve bu hafta da alandaydık %p :bravo:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu arada geçen haftalarda alanda kalabalık bir ziyaretçi grubumuz vardı. :lol: :lol: :lol:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Eski alanimiz solaklara benzemis birden :laugh: Ama inekte de ne goz varmis, nazari degmis ;D

Cem Tataroğlu' Alıntı:

Geçen hafta ve bu hafta da alandaydık %p :bravo:

Bu arada geçen haftalarda alanda kalabalık bir ziyaretçi grubumuz vardı. :lol: :lol: :lol:

Ekip, alan ve hava süperdi. Misafirperverliğinize teşekkürler :)

Bugün yazdan kalma denilebilecek bir hava vardı İstanbul da ve tabi ki bizim ekip bu havayı kaçıramazdı ;) Fatih bugün katılamadı ancak Mustafa, Gökhan, Gökhan'ın kuzeni Fuat ve ben yarım gün uçuştaydık. Neredeyse her hafta bir ziyaretçimiz oluyor ki bundan çoook mutluyuz. Kafa dengi bir ekip bu hobinin olmazsa olmazı.

Muhabbete daldık biraz sanırım bu nedenle bu hafta çok fazla fotoğraf ve video çekmedik :embarras: daha doğrusu fotoğraf ve video olaylarını meğerse Fatih ayarlıyormuş :lollol:, ben biraz bencillik yaptım ve Mustafa sağ olsun kısa bir çekim yaptı.

Hepinize güzel bir hafta sonu, keyifli bir forum ve kırımsız uçuşlar dileriz.

Bugun hava gercekten yazdan kalmaydi ve kocaeli ekibi olarak biz de bugunu bos gecmedik :thumbup:

Takimin masallahi var :bravo: Guzel bir cekirdek kadro oldugunuz ve gecen gun takim buyuyor :halay:

Fatihin olmadigini gercekten hissettik ;D Sagolsun her hafta Usenmeyip, bizlerle gorselleri paylasiyor.

Fakat Cem bey sen ne yapmissin oyle :eek: Masallah diyelim de nazar degmesin. Half pirolar, kuyruk geri ve Invert looplar :bravo: :thumbup: Ucus kisa olmasina ragmen izlemesi cok keyifliydi :hoppa: Pilotaj cok kisa surede cok guzel gelisti. Artik yavas yavas model buyutme zamani gelmis ve hatta geciyor bile ;) %p

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bugun hava gercekten yazdan kalmaydi ve kocaeli ekibi olarak biz de bugunu bos gecmedik :thumbup:

Takimin masallahi var :bravo: Guzel bir cekirdek kadro oldugunuz ve gecen gun takim buyuyor :halay:

Fatihin olmadigini gercekten hissettik ;D Sagolsun her hafta Usenmeyip, bizlerle gorselleri paylasiyor.

Fakat Cem bey sen ne yapmissin oyle :eek: Masallah diyelim de nazar degmesin. Half pirolar, kuyruk geri ve Invert looplar :bravo: :thumbup: Ucus kisa olmasina ragmen izlemesi cok keyifliydi :hoppa: Pilotaj cok kisa surede cok guzel gelisti. Artik yavas yavas model buyutme zamani gelmis ve hatta geciyor bile ;) %p

Güzel yorumlar için teşekkürler :halay:

Videoda da görüldüğü üzere halen çok yukarda uçmaktayım :lollol:, hareketler biraz daha oturmaya başlayıp pilotajım belli bir standarda ulaştığında bir sonraki büyük modele geçerim diye düşünüyorum.

Cem abi keyifle izledim :)

Bence önümüzdeki süreci değerlendir... Önce Halloween, ardından Black friday, cyber monday, sonra sonra Christmas var.. İyi fırsatlar gelecektir.

Keyifle izledim. :bravo:

Cem abi tebrikler, müthiş gidiyorsun aman nazar değmesin. :thumbup:

Gökhan kardeşim gelmiş hoşgelmiş, haftasonuna hazırlık başlasın :)

Geçenlerde kırım yaşayan 450 ye paypas işlemi yaptık başarılı geçti servoyu kurtardık çok şükür yakında göklerle bulaşacak :halay:

güzel hareketler bunlar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftasonu hazırlıkları tamamdir demektir :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün kısa ama eglenceli bir gün geçirdik. Cem abi, gökhan kardeşim ve ben, hava her zaman ki gibi sisli başladı ve sonradan açtı.Bu hafta masafirlerimiz vardı atlar :D

Atların üstüne atlayıp deh diyesim geldi ama malesef hold yok :D

Geçenlerden video paylaşalım

Haso Aga ve modeli yeniden havada görmek güzeldi :bravo:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Türker Akgün' Alıntı:
Keyifle izledim. :bravo:

Cem abi tebrikler, müthiş gidiyorsun aman nazar değmesin. :thumbup:
Teşekkürler Türker.

Senin nasıl gidiyor yeni mod işe uçuşlar ?

Rasim Öztürk' Alıntı:
Cem abi keyifle izledim :)

Bence önümüzdeki süreci değerlendir... Önce Halloween, ardından Black friday, cyber monday, sonra sonra Christmas var.. İyi fırsatlar gelecektir.

Rasim teşekkürler,

Yapıcaz herhalde bir şeyler. Ekip çok ciddi baskı kurdu zaten yeni model al diye başımın etini yiyorlar ;D sırf Fatih ile Gökhan dan kurtulmak için bile yeni model alabilirim :lol: