Günün Videosu

Günün Videosu

Celalettin Yazkan' Alıntı:
ne kadar güzel süzülen bir uçak indoor jet ilk defa görüyorum

Celalettin abi bu uçakta sanki ufak bir helyum desteği varmış gibi geliyor bana, başka türlü bu kadar yavaş uçabileceğini zannetmiyorum. :rolleyes:

Hatırlarsınız bir airbus vardı buna benzer. Tabi bu durum almanların uyuz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. :laugh: :lollol:

Günün Videosu

Türker Akgün' Alıntı:
Celalettin abi bu uçakta sanki ufak bir helyum desteği varmış gibi geliyor bana, başka türlü bu kadar yavaş uçabileceğini zannetmiyorum. :rolleyes:

Hatırlarsınız bir airbus vardı buna benzer. Tabi bu durum almanların uyuz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. :laugh: [emoji38]lol:
Evet kanat yüzeyine bakacak olursak o kadar yavaş uçup o manevralari yapabilmesi düşündürücü

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günün Videosu

Rasim Öztürk' Alıntı:
Gerçekten insanın içi gidiyor :thumbup: Rasim hatırlarsan ilk çıktığında olay olmuştu bu model :) Ve ne yazık ki yine bir Alman ve yukarıdaki Jet'in çekildiği aynı kapalı alan olsa gerek :D

Günün Videosu

Gövde helyum dolu, motorlar normal elektrikli motor, elektronik ve piller de kanatların içinde herhalde değil mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Günün Videosu

Hastasıyım ben bu tür modellerin...Üstelik adamlar herşeyi ile birebir scale görüntü verince , uçuşu da zaten benziyor , insan seyretmeye doyamıyor.... :)

Günün Videosu

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Hastasıyım ben bu tür modellerin...Üstelik adamlar herşeyi ile birebir scale görüntü verince , uçuşu da zaten benziyor , insan seyretmeye doyamıyor.... :)
Uçağın helyum yemişi makbuldür zaten Hakan abi. :lollol: :lol: :lol:

Sümer abinin C130'a da önerecektim ama kızar diye birşey diyemiyorum. :laugh: ;D ;D

Günün Videosu

Türker Akgün' Alıntı:
Uçağın helyum yemişi makbuldür zaten Hakan abi. [emoji38]lol: [emoji38] [emoji38]

Sümer abinin C130'a da önerecektim ama kızar diye birşey diyemiyorum. :laugh: ;D ;D
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok eğlenceli :D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Videosu

Bugünün videosu benden gelsin

Günün Videosu

Ercan ÇINAR' Alıntı:

Bugünün videosu benden gelsin
Adamlara bak, tarla ortasından gerçek heli kaldırıyorlar :eek:f: :D

Günün Videosu

Fikir çok güzel, üstelik SHGM kaydı da gerektirmez. Slogan zaten "NO DRONES" :hoppa: :laugh: