Günün Videosu

Günün Videosu

Boyut büyüdükçe malzemenin kalite farkı , ya da iyi kalite malzeme ve işçilik ihtiyacı böyle iç acıtıcı sonuçlar doğurabiliyor...Model büyük ve süratli uçması gereken bir model.Bu da dönüşlerde daha fazla basınca ve strese maruz kalan gövde demek.Türbin hatası falan demişler ama bence tamamen kaporta gittiği için olmuş.Kuyruk giderse herşey gider, gerçekten hiç bir modelcinin böyle final modelinde yaşamak istemediği bir kırım olmuş... :(

Günün Videosu

Ben de Hakan abiyle aynı fikirdeyim. "Olaydan hemen önce pilot "knife edge" tarzı bir harekete kalkışıyor. Rudder komutuyla beraber, dikey stabilizer üzerine fazla yük biniyor ve kuyruktan başlayarak tüm statik denge bozuluyor." gibi geldi bana da. Olay sonrası pilotun ve yanındaki kişilerin hallerini görünce üzüldüm. Allah kimseye kırım yaşatmasın, küçüğü de, büyüğü de zor valla. :)

Günün Videosu

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Videosu

Sincap perspektifinden kap kaç çalışması.

Çok güzel olmuş.

Günün Videosu

Can Sismaneli' Alıntı:
Kırımlardan konu açılmışken, şöyle bir şeye rast geldim. Dakika 1:40 ve sonrasında oluyor her şey. :eek: Havaya binlerce görünmez dolar saçıldı resmen. :laugh:

En hasta olduğum modellerden SAAB Viggen gerçekten çok yazık olmuş ama kuyruk koptu diye un ufak olması pek pilotaj hatası gibi gelmedi bana çok ciddi biçimde dağılıyor.Birkaç olayın birleşimi gibi geldi bana yapım hatası+ teknik problem sanki hepsi birleşmiş.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günün Videosu

Celalettin Abi galiba alıntı yanlış olmuş.
Şafakın paylaştığı videoyu izleyip başta anlam veremedim yorumuna.
Ama sayende gördüm videoyu. Gözümden kaçmış. Gerçekten feci olmuş. Çok hızlı değildi sanki. Nasıl bu kadar dağıldı. Demek malzeme ve işçilik iyi değil

Günün Videosu

Cahit Kaş' Alıntı:
Celalettin Abi galiba alıntı yanlış olmuş.
Şafakın paylaştığı videoyu izleyip başta anlam veremedim yorumuna.
Ama sayende gördüm videoyu. Gözümden kaçmış. Gerçekten feci olmuş. Çok hızlı değildi sanki. Nasıl bu kadar dağıldı. Demek malzeme ve işçilik iyi değil
Olabilir Cahit hocam cepten baglanirken hep sıkıntı yaşıyorum gemide de genelde cepten takip ettiğim için bu tür yanlışlıklar yapıyorum o suratte o kadar hasar aklıma onu getirdi.

Günün Videosu

Emekçi multiler :)

Dragonfly...

Günün Videosu

Multileri sevimli göstermeye çalışan bir reklam filmi olmus sanki :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Günün Videosu

Bence zaten sevimliler. :)

Asıl kötü göstermek isteyen filmlere dikkat,

Bu link buna en güzel örnek

Dragonfly...

Günün Videosu

Ercan ÇINAR' Alıntı:
Bence zaten sevimliler. :)

Asıl kötü göstermek isteyen filmlere dikkat,

Bu link buna en güzel örnek
En sevdiğim tanıtım filmi, "KATIL DRONE" :laugh: ;D Film vizyona girsin koşarak gideceğim :lollol: :lol:

Günün Videosu

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
En sevdiğim tanıtım filmi, "KATIL DRONE" :laugh: ;D Film vizyona girsin koşarak gideceğim [emoji38]lol: [emoji38]
En çok klozet sahnesine bayıldım sen koy oraya şok kumanda et adamı parçala yok daha neler[emoji81] [emoji81] [emoji81] [emoji81] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi