Günün Videosu

Günün Videosu

İnternet kesildiğinde büyük birşeyler olacağını çoktan öğrendik de, onun düşündürdüklerine, hissettirdiklerine alışmak mümkün değil. Burada 10-15 saat erişememekten rahatsızız, 1 hafta dile kolay! Neler oluyor acaba diye düşünürken aklımdan geçenlere bakınca paranoyak mı oldum diye düşünüyorum bu sefer..

Günün Videosu

Adamın sinirleri, pilotajından daha sağlammış :agreed:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Videosu

Erol Tatoğlu' Alıntı:
Adamın sinirleri, pilotajından daha sağlammış :agreed:
Sahte mi gerçek mi diye bir dönem tartışılan ve sonunda sahte olduğu konusu netleşen bir zamanların meşhur videosunu bulmuşsunuz Erol bey :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Günün Videosu

Ben ya ben..! :lollol: Sahte olabileceğini hiç düşünmemiştim, bu numarayı nasıl yaptıklarını bulmam lazım, arka plan sesleri bile tek başına inandırıcı.

Günün Videosu

Günün Videosu

Emre Kaman' Alıntı:
Şerit testereyle baya yakın çalışmış ustanın farkı. Parmağı kaptırsa affetmez valla. Uçakta güzel olmuş ama :)

Günün Videosu

Edge tarayıcı kullanıyorum bu forumdaki hiçbir video görünmüyor boşluk var sadece

Günün Videosu

Tarayıcı eski youtube formatı desteği yok demek ki. Baska bir tarayıcı kullan Ferdi, başka çaresi yok ne yazık ki :(

Günün Videosu

Günün Videosu

Sesler, görüntü tek kelime ile harika :thumbup: Keşke bizim de olsa birer tane de arada bir çalıştırıp dinlesek sesini :-\

Günün Videosu

Mükemmel gerçekten! Hele o paletli traktörler, bir de yürüyorlar! Esas bunları nasıl yaptılar ben onu merak ettim.

Küçüklüğümden bu yaşıma kadar çok heves ettiğim bir şey, imkanım olsa almak değil kendi ellerimle yapmak, çalıştırmak isterdim. Ama çok uzak bana böyle şeyler :(

Günün Videosu

Günün Videosu

Süpermiş helal olsun arkadasa :bravo: