Günün Videosu

Günün Videosu

ADAMLAR ÇOK GÜZEL EĞLENİYO UÇUŞU BIRAKTILAR DRAG KALKIYOLAR :lol:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Videosu

S.a evet arkadaşlar ilk teaser hava çekimini yaptık :halay: bu biraz amatör oldu :laugh: cihazın çekim ve kullanım özelliklerini ögrendikçe ;D daha iyilerini yaparız inşallah iyi seyirler

Günün Videosu

fatih cebir' Alıntı:
S.a evet arkadaşlar ilk teaser hava çekimini yaptık :halay: bu biraz amatör oldu :laugh: cihazın çekim ve kullanım özelliklerini ögrendikçe ;D daha iyilerini yaparız inşallah iyi seyirler

Bence 10 numara olmuş Fatih bey elinize sağlık

Günün Videosu

fatih cebir' Alıntı:

Mükemmel :thumbup:

Günün Videosu

fatih cebir' Alıntı:

Bence on numara bir kelime eksik kalır :). ben çok beğendim. Süpersiniz. :)

Günün Videosu

teşekkürler begendiginize sevindim :saygilar:

Günün Videosu

Arkadaşlar bi tane de benden. Belki birçoğunuz izlemiştir ama ben daha 1-2 hafta önce izledim :lollol:

Günün Videosu

Cahit Kaş' Alıntı:

Böyle bir şey toplamayı düşünüyorum ama sanırım kayıt ve izin işlemleri için meclise kadar gitmem gerekir.
Gitmene gerek yok jandarma nasıl olsa seni bulur [emoji16]

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günün Videosu

Başka bir forumda bir abimiz paylaşmış artık pervane satarken taşırken dikkat edin

TSK günlük açıklamasından:
Gaziantep / Karkamış’da Türkiye’den Suriye’ye yasadışı yollardan İnsansız Hava Aracı parçaları (beş ana gövde borusu, 10 kanat, 24 teker, 30 adet 27×10 cm uzunluğunda pervane, 20 adet 32×10 cm uzunluğunda pervane, 439 adet küçük pervane, 10 kanat birleştirici ve iniş takımı, 15 arka teker, üç paket birleştirici malzeme, bir top naylon) geçirmeye çalışan yabancı uyruklu bir DEAŞ terör örgütü mensubu terörist yakalanarak gözaltına alınmıştır. (24 Mart 2016)

Günün Videosu

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Başka bir forumda bir abimiz paylaşmış artık pervane satarken taşırken dikkat edin

TSK günlük açıklamasından:
Gaziantep / Karkamış’da Türkiye’den Suriye’ye yasadışı yollardan İnsansız Hava Aracı parçaları (beş ana gövde borusu, 10 kanat, 24 teker, 30 adet 27×10 cm uzunluğunda pervane, 20 adet 32×10 cm uzunluğunda pervane, 439 adet küçük pervane, 10 kanat birleştirici ve iniş takımı, 15 arka teker, üç paket birleştirici malzeme, bir top naylon) geçirmeye çalışan yabancı uyruklu bir DEAŞ terör örgütü mensubu terörist yakalanarak gözaltına alınmıştır. (24 Mart 2016)

Fast lad indiriminden almıştır :)

Günün Videosu

fatih cebir' Alıntı:
Eline sağlık Fatih, gayet güzel olmuş. :bravo:

Paylaşım için teşekkürler. :thumbup: :RCKolik:

Günün Videosu

Türker Akgün' Alıntı:
Eline sağlık Fatih, gayet güzel olmuş. :bravo:

Paylaşım için teşekkürler. :thumbup: :RCKolik:

çok saol türker begendıgıne sevindim :saygilar:

Günün Videosu

Kötü bir çarpışma anı. İzlemiş olanlara tekrar, İzlememiş olanlara yeni izlenim :)