Günün Videosu

Günün Videosu

oğuz kaan kanarya' Alıntı:
Kötü bir çarpışma anı. İzlemiş olanlara tekrar, İzlememiş olanlara yeni izlenim :)
Ders alan helicinin tepkileri gerçekten çok hoş :laugh: :D Allah düşmanımın başına vermesin diyorum :embarras:

Günün Videosu

Aramızda Snooker sevenler var mı bilmem. Ben elimden geldiğince takip ederim. Ama oynamak hiç nasib olmadı.
Gelmiş geçmiş en iyi Snooker oyuncusu sayılan Ronnie O'Sullivan'ın aşağıdaki maçını canlı da izlemiştim. Paylaşmak istedim
Sullivan turnuva yönetimine maç sırasında maksimum seri olan 147 nin para ödülünü sorar. Ödülü az bulunca da 147 den vazgeçer.
147 yapmak için 15 kırmızı topu siyah topla beraber cebe göndermek gerek. Sonra da renklileri temizlemek gerek masadan.
Topların sayı değerleri
Kırmızı:1
Sarı:2
Yeşil:3
Kahverengi:4
Mavi:5
Pembe:6
Siyah:7

Maksimum seri = 15x8+ (2+3+4+5+6+7) =147

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Videosu

Abi bilardoyu severim ama bu oyunun adının snooker olduğunu yeni öğrendim. Bir kırmızı bir siyah yapmak oyunun kuralı sanırım.
Adam fena kesiyor topları :thumbup:

Günün Videosu

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Abi bilardoyu severim ama bu oyunun adının snooker olduğunu yeni öğrendim. Bir kırmızı bir siyah yapmak oyunun kuralı sanırım.
Adam fena kesiyor topları :thumbup:
Aslında bir kırmızı bir renkli yapmak gerek. Ama siyah en yüksek puanlı top.
Bu oyunu yıllardır izlerim. Dünya sıralamasını takip ederim. Yakında dünya şampiyonası başlayacak. Eurosporttan izlenebilir. Sanırım BBC de veriyor.
O kadar çok isterdim ki oynamayı. Bir masa bu kadar mı güzel olur. Masa hayvani boyutlarda. Delikler küçük. Çok çok zor bir oyun. Çok stratejik ve beyaz topun gideceği yeri çok iyi hesaplamalısın.

Günün Videosu

Bilardodan söz açılmışken... Yıl 1992... Semih Saygıner - Raymond Ceulemans maçından görüntüler...

Raymond Ceulemans; Belçikalı bilardo oyuncusu, muhtemelen bireysel sporlardaki en domimant karakter. 35 dünya şampiyonluğu (23 üç bant, 12 diğer bilardo disiplinleri), 48 Avrupa şampiyonluğu (23 tanesi üç bant), 61 ulusal şampiyonluk... 2001 yılında Amerikan Bilardo Kongresi tarafından Hall of Fame'e kabul ediliyor ki amerikalılar dışında çok az diğer ülkelerden oyuncular kabul ediliyor. 2003 yılında da Kral Albert tarafından kendisine şövalyelik veriliyor..

"Genç" Semih Saygıner kendisini 1992'de ilk turda yenince, bu Türkiye'de bilardonun gelişimi adına kilometre taşı oluyor. Eskiden okuldan kaçan "serseri"lerin kahvehanelerde oynadığı bilardo, artık ülke çapında kabul görmeye başlıyor, bir spor olduğunun farkına varılıyor, takip eden yıllarda federasyonu kuruluyor.

Günün Videosu

Paylaşım için teşekkürler Rasim abi ,

Bilardo ve usta bilardoculara hayranım , bilek işinden daha çok zeka oyunu gibi geliyor bana.. Çünkü hamleni yapman gerekiyor ve bu hamleden sonra diğer hamle için topların nerede duracağının da hesaplaması gerekiyor. Böyle düşününce gerçekten emek ve tecrübe isteyen bir oyun oluyor. :)

Günün Videosu

Özellikle lise yıllarında az oynamamistik bilardo. Bazen dersi bile astığımız oluyordu :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Günün Videosu

Zamane bebekleri böyle işte. Bi tane de bende var aynısından ;D

Günün Videosu

Trendin önüne kimse geçemez,

Ne SHK ne başkası...

Günün Videosu

Daha önce duymamıştım ama şöyle bir şey varmış :) Çok beğendim, sizlerle de paylaşayım istedim :thumbup:

Plaza Hayatını Anlatan 'Beyaz Yakalı' Şiiri Klip Oldu

Şiirin Tümü için : https://eksisozluk.com/entry/38711606

Günün Videosu

üç buçuk dakikalık bir yolculuğa çıkalım :)

Günün Videosu

Ya hasta oldum! :D Bir iki gün önce ben de denk geldim buna, yani böyle içim gitti... Harika! :thumbup:

Günün Videosu

Çok güzel, bende böyle bişey yapmaya niyetliyim. Ama trenle değil, araba yada tekneyle. Şu v931'imi bir satsam, belki de hemen böyle bişey yapardım.

Günün Videosu

Arkadas iyi coşmuş ve hic usenmeyip o kadar rayi evde ve bahçede dosemis :)

Sent from my iPhone using Tapatalk