Günün Videosu

Günün Videosu

yok böyle bir şey ya :eek: :thumbup:

helal olsun adama her türlü aşmışlar kendilerini, ben evin içinde heliyle ilgili ortalıkta bir şey bıraksam, hemen bunları kaldır, ortalığı topla diye direktifler gelmeye başlıyor :lollol: :lol:
böyle bir sistem kursam o trene biner evi terkederim sanırım :lol: ;D

Günün Videosu

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
...böyle bir sistem kursam o trene biner evi terkederim sanırım :lol: ;D
İbrahim şahsi tecrübelerime dayanarak kendini kapının önünde bulmadan önce böyle bir sistem kuracak kadar vaktin olmazdı diye düşünüyorum. :laugh: Daha salondan antreye geçerken bileti keserdi hatun. :lollol: :lol: :lol:

Günün Videosu

Türker Akgün' Alıntı:
İbrahim şahsi tecrübelerime dayanarak kendini kapının önünde bulmadan önce böyle bir sistem kuracak kadar vaktin olmazdı diye düşünüyorum. :laugh: Daha salondan antreye geçerken bileti keserdi hatun. :lollol: :lol: :lol:

:lollol: :lol: :laugh: ;D

tecrübelerine güvenerek hiç bulaşmayayım abi en iyisi :laugh:

Günün Videosu

Her Esnafa lazım. Yorumsuz :)

Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Videosu

KIRILMAZ HELI çıkmış ama haberimiz yok :lollol: :lollol: :lol: :lol:

Günün Videosu

Sonunda boyle sahneler olacak galiba içeri girince ne yaptın sen diye sorarlar hobiden girdim demek komik olur.[emoji125]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günün Videosu

Abi, "GO HOME" iyiymiş. Bu iş şemsiye misali olmuş.. :lollol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Günün Videosu

Bu JETI kumandalar neden bu kadar pahalı diye merak ederdim... Meğersem kasası bile talaşlı imalat harikası :D

Günün Videosu

Sağlam işçilik var %p
Bırakalım pahalı olsun :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Günün Videosu

Bu arada bu kumandayı alıp da ayar yapamayan olmaz sanırım... Esprit model resmen döktürmüş video kaynak olarak :saygilar:

Günün Videosu

Rasim hocam işçilik güzel iyi hoş ta biraz da tembel işi olmuş, haliyle talaşlı imalattan her biri tek tek yapılırsa, paranın çoğunu işçiliğe veriyoruz anlaşılan :)

Özel kesim yapıyor mu abiler :)

Dragonfly...