Günün Videosu

Günün Videosu

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Gerçekten alan muhteşemmiş :thumbup: Uçanda gayet güzel olmuş :bravo:

Benim anlamadım kuyruk pali suya temas edince kırıldı da mı kuyruk tutmadığı için model düştü ?? Bu kısımdan emin olamadım ??
Ben dişli sıyırdı diye düşünmüştüm.

Günün Videosu

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Cahit hocam buna benzer bir yer var bizim burada benim uçtuğum dönümlerce çayırlığın bir köşesine avcılar su bırakıp yapay gölet yapıyorlar hiç kenarına gitmedim ama zaman bulurda gidersem senin için foto çeyeyim gelirsin burada beraber uçarız. tabi bu kadar güzel ve yemyeşil değil ama yakın.
Merak ettim doğrusu. Aslında uzak da değil Mardine.

Günün Videosu

Bu nasıl bir iniştir
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Videosu

Müthiş video. Paylaşım için teşekkürler.

Günün Videosu

Arkadaşta uçakçı genleri var.Yapacak bişey yok. :laugh:

Günün Videosu

Gyro Mantığı. Çocukken çok basiti bakkallarda satılırdı.25 yıl geçmiş bu kadar değişim doğal. :laugh:

Günün Videosu

servet karadan' Alıntı:
Gyro Mantığı. Çocukken çok basiti bakkallarda satılırdı.25 yıl geçmiş bu kadar değişim doğal. :laugh:
Güzelmiş, bundan birtane alayim benim ufaklığa. :) Paylaşım için teşekkürler Servet bey. :thumbup:

Gain ayarı nerden yapılıyor acaba. :lollol:

Günün Videosu

Ben de çok beğendim , hemen benim ufaklığa da bir sipariş geçeyim , adama oyuncak dayanmıyor.. :D

Günün Videosu

Ne değişik birşeymiş bu, iyiki paylaşmışsın Servet abi. 6 kanal helikoptere geçince, bu tür oyuncaklardan hevesim geçti sanıyordum. Ama şimdi fark ettim ki bunların yeri bambaşkaymış. :)

Günün Videosu

Bende kürdanın üstüne koyduğu sahneyi çok beğendim. Biraz banggood puanım var. Çok beğendiyseniz hediye etmek isterim. :)

Günün Videosu

Quad ile bu kadar akrobasi yapılabildiğini ilk defa görüyorum. Adam döktürmüş resmen :halay: