Günün Videosu

Günün Videosu

Arkadaşlar duvarlara dahi tırmanabilen, bir çeşit araç, tesadüfen gördüm sizlerle de paylaşayım istedim.

VERTİGO:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Videosu

" İyilik yap, denize at" demişler, :new: yılda daha iyi bir dünya dileklerimle. :saygilar:

Günün Videosu

Statik modelcilik için geliştirilen bu güzel cici aletlerden bizim modeller için de istiyoruz :laugh: :D

Günün Videosu

Kesinlikle ilham verici ufak ama bir modelci için faydalı araçlar olduğu düşünüyorum. Şimdi biz bu aletleri Türk aklı ile birleştirip bizim ilgi alanlarımıza göre yeniden ya da kendimize özgü hale getirip kullanabiliriz.

Paylaşım için teşekkürler.

Günün Videosu

Demir yolu için olanı bilemem ama, ikincisi uçak inşaatında çok işe yarayacak bir alet. :)

Günün Videosu

Arkadaşlar toplu ulaşım araçları kullanmanın faydalarını anlatan eğlenceli bir video:

Günün Videosu

Merhaba;

Roketle birlikte uzaya çıkalım :)

Günün Videosu

Müthiş bir video. Çok teşekkür ederim, elinize kolunuza sağlık. Hep merak ettiğim şeylerdi; atmosferden çıkma süresi, ivme değişimi, atmosferden çıkarken ki hızı, yerçekimsiz ortamda ivmesi vs. Çok sağolun :)p :agreed: :)

Günün Videosu

;D ;D ;D çok güldüm

Günün Videosu

selam belki izlemişsinizdir ustalar daha iyi değerlendirir ancak benim izlediklerim arasında en çok etkilendiğim videolardan birisi.

sim çalışmaya yeni başlamış birisi olarak moral bozsa da izlemeye doyamadım :)

Günün Videosu

Hayalimdeki uçuş alanı diyebilirim. Ama sonu iyi olmamış. Burada iyi bi çekimle helinin yansıması da kullanılarak çok iyi işler çokarılabilir. Burak ve Arda böyle bir alan bulun bence

Günün Videosu

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
Arkadaşlar toplu ulaşım araçları kullanmanın faydalarını anlatan eğlenceli bir video:

Toplu ulaşımın insanlar üzerindeki zararlarındanda bahsetmek lazım biraz hep faydasını sayınca olmuyo şahsen ben maddi imkanı olanın toplu taşımayı tercih edeceğini sanmıyorum türkiye sartlarında.

Günün Videosu

Cahit Kaş' Alıntı:
Hayalimdeki uçuş alanı diyebilirim. Ama sonu iyi olmamış. Burada iyi bi çekimle helinin yansıması da kullanılarak çok iyi işler çokarılabilir. Burak ve Arda böyle bir alan bulun bence
Cahit hocam buna benzer bir yer var bizim burada benim uçtuğum dönümlerce çayırlığın bir köşesine avcılar su bırakıp yapay gölet yapıyorlar hiç kenarına gitmedim ama zaman bulurda gidersem senin için foto çeyeyim gelirsin burada beraber uçarız. tabi bu kadar güzel ve yemyeşil değil ama yakın.

Günün Videosu

Cahit Kaş' Alıntı:
Gerçekten alan muhteşemmiş :thumbup: Uçanda gayet güzel olmuş :bravo:

Benim anlamadım kuyruk pali suya temas edince kırıldı da mı kuyruk tutmadığı için model düştü ?? Bu kısımdan emin olamadım ??