Günün Videosu

Günün Videosu

Tövbe tövbe, ben ömrümce böyle bir şey görmedim.

Önce şaka zannettim. forumdaki sayfada denedim bir şey olmadım. daha sonra Youtube'an açtım. Aman Allahım gerçekten 360' derecelik videolar. İnanılmaz.

Gerçekten çok beğendim.

Günün Videosu

Çılgınca bir uçuş.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Videosu

whoa :O Adam bayaa çözmüş olayı :D

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günün Videosu

Tokyo şehir merkezinde, Drone kaynaklı güvenlik risklerini engellemek amacıyla; Tokyo polisinin, Drone avcısı Drone'u %p
Kullanışlılığı tartışılır fakat, Drone'lar tüm ülkelerde sorunlara yol açmaya başlamış gibi..

Günün Videosu

Bu video da benden.

Günün Videosu

Buda ikincisi :saygilar:

Günün Videosu

Yurtdışında liselerde bu LEGO ürünlerin takımları falan oluyor. Yaptıkları projeler ile birbirleri ile yarışıyorlar. Daha küçük yaşta temel şeyleri ve disiplini bu şekilde öğrenmiş oluyorlar. Ya bizde......

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Videosu

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Yurtdışında liselerde bu LEGO ürünlerin takımları falan oluyor. Yaptıkları projeler ile birbirleri ile yarışıyorlar. Daha küçük yaşta temel şeyleri ve disiplini bu şekilde öğrenmiş oluyorlar. Ya bizde......

Ben bir öğretmen olarak bazen bu eğitim sisteminin bir parçası olduğum için utanıyorum bu tür örnekleri görünce. Belki bazı özel okullarda farklıdır ama devlet okullarının hali içler acısı. Ama anlaşılan herkes memnun bı durumdan.
Benim çok zoruma gidiyor bu kadar yurtdışı bağımlılığı. Hala birşeyler yapılanilir belki ama maalesef hiç niyetimiz yok. Benim büyüdüğüm ve geçen sene öğretmenlik yaptığım ilçede bu sene çocuklar hiç eğitim göremedi. Hatta TEOG sınavına bile giremedi küçükler. Belki inanmazsınız ama eski öğrencilerime internet üzerinden ders anlattım bu sene ilk defa.

Günün Videosu

Biraz konuyu değiştireyim.
Dün hava çok güzeldi. Uçurtma şenliği düzenlendi. Ben de çocukları ve heliyi aldım alana gittim. Son anda kararlaştırıldığından katılım çok azdı.
Ben heliyi uçmaya hazırlarken birden duyduğum helikopter sesi heyecanlandırdı beni. Kesin biri Goblin uçuruyor dedim. Video aşağıda

Günün Videosu

Cahit Kaş' Alıntı:
Biraz konuyu değiştireyim.
Dün hava çok güzeldi. Uçurtma şenliği düzenlendi. Ben de çocukları ve heliyi aldım alana gittim. Son anda kararlaştırıldığından katılım çok azdı.
Ben heliyi uçmaya hazırlarken birden duyduğum helikopter sesi heyecanlandırdı beni. Kesin biri Goblin uçuruyor dedim. Video aşağıda
Nasıl yani :eek: Şimdi bu ses o uçurtmadan mı geliyor ?? Yoka artık :D

Günün Videosu

Gene mi bulmaca küpü... Aylarımı almıştı onu tekrar eski haline getirmek. (Tabii ki söküp doğru şekilde bir ara getirmek suretiyle :lollol:) . Adamlar Lego ve cep telefonu vasıtasıyla 5 saniyede bu işi hallediyorlar. Yazıklar olsun diyorum da başka bir şey demiyorum. :lol:

Günün Videosu

Bu makineyi yeteneksizsinize soksak tozunu attırır. :laugh: