Gunaydin Forum

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar. Ben de TBE denilen şeyle tanıştım sonunda dün gece :laugh: Bu akşam sağlam bir bakım yapayım V911'ime. Arabamın parçaları da geldi ingiltereden ona da zaman ayırmalıyım.

Günaydın kardeşlerim , hava keşke haftasonu olsaydı dedirtecek kadar güzel.Herkese hayırlı işler dilerim :saygilar:

Kemal Bey,

Hos sohbetimizi, açayım açayım deyip ertelediğim ve sayenizde bugun açmak nasip olan SOHBET ODASI dan devam edelim. Tüm mesajları da az önce taşıdım ;)

Ynt: Ynt: Gunaydin Forum

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Günaydın kardeşlerim , hava keşke haftasonu olsaydı dedirtecek kadar güzel.Herkese hayırlı işler dilerim :saygilar:
Tünaydın arkadaşlar. Hakan'ım burda ögleden sonra bozdu hava :embarras: Şu an kapalı mesela :rolleyes:

Merhaba kardeşlerim , sabah hava mükemmeldi fakat şimdi burası da bozdu, kış havası işte...

Bugün ilk ben günaydın diyeceğim, çünkü henüz yatmadım...Şimdiden herkese "günaydın". Herkese iyi hafta sonları. Ayrıca 1 Mart olması nedeniyle kış bitmiş ve bahara da girmiş bulunuyoruz, herkese iyi "BAHARLAR"!

Günaydın arkadaşlar , herkese hayırlı cumalar :saygilar:

Bugün geç kaldım günaydın başlığına :laugh: Burada sabah 0 dereceydi şimdi günlük güneşlik 15-18 derece vardır dışarısı.

Günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftasonları dilerim, hava bugün güzel ama yarın yağmurlu :embarras: , gene uçamıcaz iyi mi...

Evet Hakanim bugun burda da hava super. Gunaydin arkadaslar :saygilar: