Gunaydin Forum

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar evde robotik turnuvası hazırlıklarından dolayı 911'ime uzak kaldım bir kaç gündür özledim valla :)

Günaydın arkadaşlarr, günaydın Kemal Bey :saygilar:

Bu arada robotik turnuvası nedir acaba ?? Merak ettim doğrusu :) Bildiğimiz robot olmasa gerek değil mi :)

FLL yani First Lego League. Lego firmasının Mindstrom seti var. O seti ve aklınıza gelebilecek tüm lego parçalarını kullanarak basit robotlar yapıyoruz. Onunla öğrenciler her yıl değişen görevleri yaparak turnuvalara katılıyor. Eşim Bahçeşehir Kolejinin Robotik kulübünün koçu ben de onlara robot tasarımı ve programlama konularında destek oluyorum.

Set şu:

Bu da bu senenin temasındaki görevler:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ynt: Ynt: Gunaydin Forum

kemal bulungiray' Alıntı:
FLL yani First Lego League. Lego firmasının Mindstrom seti var. O seti ve aklınıza gelebilecek tüm lego parçalarını kullanarak basit robotlar yapıyoruz. Onunla öğrenciler her yıl değişen görevleri yaparak turnuvalara katılıyor. Eşim Bahçeşehir Kolejinin Robotik kulübünün koçu ben de onlara robot tasarımı ve programlama konularında destek oluyorum.

Set şu:

Bu da bu senenin temasındaki görevler:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bizim zamanımızda legolar böyle değildi. Ne biliym biz ev falan yapardık. :laugh: Yaş sınırlaması kaç, 33 kabul mü ? :lol:

Benim yaş 39 var sen hesap et :laugh: Yaş sınırı yok 10. sınıfa kadar 2 öğrenciyle bireysel katılım da yapılabiliyor :)

Ynt: Ynt: Ynt: Gunaydin Forum

Türker Akgün' Alıntı:
Bizim zamanımızda legolar böyle değildi. Ne biliym biz ev falan yapardık. :laugh: Yaş sınırlaması kaç, 33 kabul mü ? :lol:
Gerçekten ne oldu bizim zamanımızdaki legolara :lollol:

Lego da ne yav, biz tel araba yapardık! Uzaktan kumandalı...(Direksiyon telini uzun tutardık)

günaydın rc kolik ailesi

Günaydın arkadaşlar , herkese hayırlı işler....

Hepinize iyi geceler arkadaşlar, ben yavaştan kaçayım :saygilar:

Günaydın RcKolikler, herkese güzel bir haftasonu dilerim....