Gunaydin Forum

Ynt: Gunaydin Forum

İyi akşamlar forum kardeşlerim.Bir kaç gündür işlerim yüzünden uğrayamadım :(...Malum 14 şubat geliyo da :)

Ynt: Ynt: Gunaydin Forum

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
İyi akşamlar forum kardeşlerim.Bir kaç gündür işlerim yüzünden uğrayamadım :(...Malum 14 şubat geliyo da :)
İyi geceler arkadaşlar :saygilar:

Hakan'ım ben de az önce senin kulaklarını cınlattım.

OOoofff , gulaklarım çınnadı , biri bişe mi didi ... :D...
Ne demek kardeşim , emrin olur elbette...Bu hafta öldürelim :)p

Günaydın arkadaşlar , herkese hayırlı işler dilerim :saygilar:

Günaydın arkadaşlar,bugün tüm dünya sevgililer gününü kutluyor.Bizler hiçbir zaman sevdiklerimizi unutmadığımız gibi , sevgilerini de bir güne sığdıramayız ama , yine de akşam eve giderken bir çiçek alıp , gönüllerini alalım , sevgimizi tazeleyelim.Bu vesile ile Sevgililer gününüzü kutlarım arkadaşlarım.

Ynt: Ynt: Gunaydin Forum

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar,bugün tüm dünya sevgililer gününü kutluyor.Bizler hiçbir zaman sevdiklerimizi unutmadığımız gibi , sevgilerini de bir güne sığdıramayız ama , yine de akşam eve giderken bir çiçek alıp , gönüllerini alalım , sevgimizi tazeleyelim.Bu vesile ile Sevgililer gününüzü kutlarım arkadaşlarım.
Valla dostum bize söylecek bir şey bırakmamışsın :bravo: :thumbup:

Günaydın arkadaşlar, herkese güzel bir haftasonu dilerim. :saygilar:
Forumda Serkan kardeşimiz imza işlerini hatırlatınca , kendimce bir imza düzenledim ama yüklerken piksel, ebat durumunu bilemediğimden azcık büyük oldu herhalde.Bayrak gibi imzam eğer rahatsızlık verirse , lütfen uyarınız , ben de başka bir çare düşüneyim.Hoşgörü ve anlayışınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar :saygilar:

Gayet güzel olmuş Hakan'ım ama dediğin gibi YUKSEKLIK biraz fazla gibi ;) Her mesajın altında çıkmasa aslında hiç problem değil de. :embarras:

Bence yukseklik 120 falan yaparsan, şayet genel görüntüyü okumada sorun çıkarmayacaksa, çok daha güzel olur :)

Günaydın arkadaşlar.İyi haftalar, hayırlı işler herkese :saygilar:

Gunaydın Hakan'ım, gunaydın arkadaşlar :thumbup:

NOT: Hakan'ım imza süper olmuş %p