Gunaydin Forum

Ynt: Gunaydin Forum

Hadi bakalım , uykuları aldık , modeller hazır , dooooğru sahaya :laugh:
Herkese güzel bir pazar ve kırımsız uçuşlar dilerim
:thumbup:

Eveeet , bu arada forumumuzun herşeyi , medar-ı iftiharımız , elektronik beyinimiz , administratörümüz , kankam , kardeşim , hemşerim , kısacası can dostum Mehmet Küçüksarı 'nın doğum günü kutlu olsun.
Allah nice sağlıklı , mutlu , huzurlu ve sevdiklerinle birlikte afiyetli , bereketli yıllar nasip etsin sevgili kardeşim... :saygilar:

Ynt: Ynt: Gunaydin Forum

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Eveeet , bu arada forumumuzun herşeyi , medar-ı iftiharımız , elektronik beyinimiz , administratörümüz , kankam , kardeşim , hemşerim , kısacası can dostum Mehmet Küçüksarı 'nın doğum günü kutlu olsun.
Allah nice sağlıklı , mutlu , huzurlu ve sevdiklerinle birlikte afiyetli , bereketli yıllar nasip etsin sevgili kardeşim... :saygilar:
Kardeşim, dostum tekrar tekrar teşekkür ederim, sağol varol. Şu hobinin bana kazandırdığı ilk dostlarımdan birisin. İyi ki seni tanımışım :thumbup:

Bu arada sabahtan seni arıyorum diye İzmit'ten Hakan'ı aramışım yanlışlıkla :embarras: Daha yeni fark ettim :lol:

Az önce aradım ama cebin kapalıydı :embarras: . Ne yaptın pil işini ?? Diğerinde bir problem yok değil mi ? :rolleyes:

Ynt: Ynt: Ynt: Gunaydin Forum

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Kardeşim, dostum tekrar tekrar teşekkür ederim, sağol varol. Şu hobinin bana kazandırdığı ilk dostlarımdan birisin. İyi ki seni tanımışım :thumbup:

Bu arada sabahtan seni arıyorum diye İzmit'ten Hakan'ı aramışım yanlışlıkla :embarras: Daha yeni fark ettim :lol:

Az önce aradım ama cebin kapalıydı :embarras: . Ne yaptın pil işini ?? Diğerinde bir problem yok değil mi ? :rolleyes:
Rica ederim dostum , ne demek , Allah seni başımızdan eksik etmesin.
Şarjım bitmiş , daha şimdi gördüm,bugün burası rüzgarlı ve yağmurluydu uçamadık.
Pilin birini şarj ettim ama diğerinin bir celli kenardan darbe almış ve makaronu bile kesilmiş,kutusundan öyle çıktı yani nakliye hasarı değil.
Ondan dolayı çatırdamış olabilir, korktum basmadım artık çünkü ciddi bir içine çökme durumu var yan tarafından.
Boşver pili mili şimdi , sen naptın , bugünü güzel değerlendirmişindir umarım.. ;)

Hakan'ın cevabı SOHBET olasında verdim ;)

Bu arada herkese güzel bir hafta dilerim arkadaşlar %p

Günaydın arkadaşlar, herkese güzel bir hafta , hayırlı ve bereketli işler dilerim :saygilar:

Günaydın iyi haftalar arkadaşlar...

Günaydın , Hayırlı işler arkadaşlar :)

Günaydın arkadaşlar , yağmurlu bir Burdur'dan merhaba :saygilar:

Tünaydın arkadaşlar, güzel bir haftasonu dilerim %p

Günaydın RcKolik üyeleri, güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle..

Günaydın arkadaşlar , herkese hayırlı işler güzel bir hafta dilerim