- İlgi Alanı
- Uçak
Noktayı maiden sırasında koyacağız!
Yüzbaşı Volkan’ı şehadete erdireceğiz ya da Binbaşı yapacağız diyosun yani
Noktayı maiden sırasında koyacağız!
@Sumer Yamaner abi senin de rölün var bu bu filmindeHedefinde yukarılara tımandıkça, görünenden fazla bir şeylerin de varlığını hisseden genç mühendis, Grumman F9F Panther'lerin arkasındaki hikayeleri sorgulamaya başlar. Bazı yerel ECU üreticileri, kendisini yolundan döndürmeye çalışsa da başarılı olamazlar.
Adamda yazılım kafası var maşallah Ne yazdığının önemi yok, ne yazarsa yazsın, süper yazıyor İster kod, isterse de film senaryosu olsun fark etmiyorMehmet abi ben korkmaya başladım iyice, kapatsak mı ne yapsak bu forumu. Nereye gidiyoruz biz böyle
Farkettim@Sumer Yamaner abi senin de rölün var bu bu filminde
Zalim türbüncü... ? ?Bazı yerel ECU üreticileri, kendisini yolundan döndürmeye çalışsa da başarılı olamazlar.
Umarım haddimi aşmamışımdır ama senaryo deyince böyle bir hikaye uydurasım geldi.
Saygı ve sevgilerimle...
Mehmet abi ben korkmaya başladım iyice, kapatsak mı ne yapsak bu forumu. Nereye gidiyoruz biz böyle
Bir tanesi çevre mühendisi endüstri 4.0 takılıyor, öteki cerrah adam evde silikon vadisi kurmuş, beriki yazılımcı adam kod yazacağına holiwood senaryosu yazar iki dakikada... Valla yakacağım devreleri sonunda, sizce normal mi bu olanlar ?