M. Ozan ÖZALTUNOĞLU
Çalışkan Uye
Parçaların rengi manidar olmuş, kırmızı kırmızı ciğer gibi. Uçağın ciğeri olmuş resmen Harika bir düşünce ve uygulama tebrik etmek isterim. O motorun soluksuz kalmasına imkan yok!
Parçaların rengi manidar olmuş, kırmızı kırmızı ciğer gibi. Uçağın ciğeri olmuş resmen Harika bir düşünce ve uygulama tebrik etmek isterim. O motorun soluksuz kalmasına imkan yok!
Evren bey, inceden inceden takipteyim. Çok güzel gidiyor. Lakin, merak ettiğim şey şu; bu kuşu elinde 3B yazıcısı olmayan nasıl yapacak? Yani, özgün tasarımında bütün bu yapılanlar nasıl yapılıyor?
Bakalim model icinde nasıl duracak ?Hanıım koş top yaptım!
Bakalim model icinde nasıl duracak ?
Gerçekten kötü bir tesadüf olmuş İnşallah sorunsuz bir şekilde eline ulaşır Evren hocamBuarada birkaç günlük bir gergin bekleyiş halindeyim bu aralar. Şöyle saçma sapan bir olay gelişti, geçen hafta powerbox'ın siparişini verdim, posta seçeneklerinde de FEDEX ve DHL vardı sadece, DHL in ofisi evimin hemen karşısında olduğu için ben de DHL seçtim ve ev adresimi verdim doğal olarak. birkaç gün sonra bir email geldi, siparişiniz yollandı bu da takip numaranız diye, bir baktım DHL diyip durdukları şey normal adi posta (deutche post da DHL olarak geçiyor) bir an başımdan aşağı kaynar sular indi,
Abi alıyorsun 2 metre alüminyum aspiratör borusu , azcık kalitelisini alırsan onlar esnerken yırtılmıyor da , yapıştırıp geçiyorsunEvren bey, inceden inceden takipteyim. Çok güzel gidiyor. Lakin, merak ettiğim şey şu; bu kuşu elinde 3B yazıcısı olmayan nasıl yapacak? Yani, özgün tasarımında bütün bu yapılanlar nasıl yapılıyor?
TakipteyizSabah şöyle bir kaktırdım modelin içine doğru ama bişeylere takıldı, tam yerleştiremedim, bugün iş dönüşü o çıkıntıları traşlayıp gediğine oturtacağım topu, pardon depoyu
Evet küçük bir ayrıntı gözden kaçmışKapağın kenarlarını hesaba katmamışım hiç!!!
İyi şakalandık vallaŞaka şaka korkmayın