Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Arda bir kaç haftasonu ara veriyorum ama simde çalışmaya devam tabii ki. Bu haftasonu bursadaydım. Önümüzdeki iki haftasonu da Antalya'ya gidiş ve dönüş var. Uçuş fırsatı muhtemelen olmayacak. Bu süreçte akşamları simde biraz biraz çalışarak oturtmaya çalışacağım.

Rudder dediğin gibi az veriyorum malesef. Ama çok vermektense az vermek yine de kötünün iyisi. Çünkü fazla verince heli momentumu kaybedip bir noktada kendi etrafında dönmeye başlıyor. Az verince yörüngeden biraz sapıyorum ama sonradan rudderı sağlam verip toparlıyorum. Aileron fazla vermek ise daha kötüsü çünkü aksi yönde aileron vermek gerekiyor diski tekrar biraz "yatırmak" için. Bu da fazlaca bir stick hareketi demek. Asıl onu düzeltmem lazım tam bir dönüş için. Tabii ki gelişte hiçbir problem yok, çünkü tail-in inverted... Ama dönüşü aldıktan sonra side-in inverted pozisyonda sıkıntılar başlayıp, nose-in inverted pozisyonda uzaklaşırken ayyuka çıkıyor. Oraları da düzgün atlatabildiğimde hareket çıkar diyebilirim. Dönüşleri alamamamın temelinde oryantasyon eksiklerim var. Bunların bilincindeyim.

Fakat hurricane denemeyi bırakıp, şimdi nose-in inverted hover çalışacağım, öyle sıkıcı şekilde bekleyip heliyi dengede tutmaya çalışacağım... Yarın side-in lere çalışacağım... Öbür gün bilmem ne... Şeklinde bir disiplin bana göre değil :)

Simde ve gerçek denemelerde (rescue katkısı ile tabi ki) devam edeceğim hareket üzerinden. Hareketi bırakıp oryantasyon 101 dersine geri dönmek beni "eğlendirmiyor". Eğlenmeyince de "heves"im olmuyor. Heves olmayınca zaten hiçbir şey olmuyor. Heves olunca herşey oluyor mu peki? "Tam" olmuyor, ama "olduğu kadar" oluyor, bu da beni tatmin ediyor.

Devam :D

Buraya bir video bekleniyor ;D 2.5 ay sonra çok heyecanlı hoverlar yaptım da :lollol: :hoppa: :yuppi:

Emre Kaman' Alıntı:
Buraya bir video bekleniyor ;D 2.5 ay sonra çok heyecanlı hoverlar yaptım da :lollol: :hoppa: :yuppi:
videonun yani sira 1-2 resim de alsak super olacak :hoppa:

Goblin sesini özlemiştik. ;D İyi gelecek

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Vay vay vay :bravo: modeller resmen isildiyor :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maşallah nazar değmesin

Gececilere hediyemiz olsun :)

(MAŞALLAH)
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Oncelikle tesekkur ederiz Rasim :halay: Vay 14S özel sarım motor da sorunsuz uçmuş. Modellerin ikisi de yanıyor zaten. Ne diyelim supersiniz :bravo:

Lütfen videoyu izleyen herkes maşallah desin :) Ellerinize sağlık :halay:

Bizde sizinle beraber çok mutlu olduk :hoppa: Videoyu izlediğimize göre artık yatabiliriz. :laugh:

Eline sağlık Rasim :thumbup:

Aynen Arda ;D Zaten boncukları da yapıştırdım görgüsüz gibi üçer tane helilere ;D

Mehmet abi günün iki güzel olayı, aslında üç güzel olayı, birincisi modelleri burun üstü çakmadan eve getirdim ;D

İkincisi sardığım Scorpion motorun havada sorunsuz uçması ve tat vermesi oldu. Bu arada yanılgı mı bilemiyorum ama 14s bi acayip geldi :D Yeni ve güçlü piller olmasının da etkisi vardır muhtemelen, ama helilerin ikisinin de tepkileri, kaçmaları coşmaları çok güzeldi. Xnova'da bir miktar fazla ısınma vardı eskiye göre gibi geldi bana, biraz daha gözlemleyip duruma göre onu da masaya (sarıma) alabilirim :)

Üçüncüsü ise DryFluid oldu. Dişli sesini tak diye kesti :D İlk elime geldiğinde pek bir şeye benzetemedim, yağ gibi de değil zaten. Dişlilere kendi kendine yayılmıyor, fırçayla yaydırmak gerekiyor. Siyah dişlilerde pek güzel görünmüyor ama muazzam bir madde. Akması kokması yok, pek pislik tutacağa da benzemiyor, zira sıvı değil. Taşıyıcı olarak alkol var içinde. Sürüyorsunuz, alkol uçup gidiyor, geriye sessiz sedasız dişliler kalıyor :D

Quad maceramızdan hiç bahsetmemiş üç maddeyi sayarken :D

Utandı heralde, "droncu" diye etiketlerler diye çekindi :laugh:

:hoppa: :hoppa: :hoppa:

Fotoğraf bile yetti " Maşallah " dedirtti resmen. :thumbup:

Güzel günlerde kırımsız uçuşları olsun inşallah iki modelinde. Yalnız DryFluid olayı gerçekten inanılmaz. :eek: X7'nin uçuşunu izlerken sesten dolayı gözlerim havada goblin aradı diyebilirim. :laugh:

Tabi X7'deki Kaman Motor upgrade'ini de unutmamak lazım. En kötü günümüz böyle olsun demekten başka birşey gelmiyor aklıma. :yuppi: :halay:

Maşaallah diyelim peşinen... Elinize sağlık... Modeller cici olmuş Emre...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Quad maceramızdan hiç bahsetmemiş üç maddeyi sayarken :D

Utandı heralde, "droncu" diye etiketlerler diye çekindi :laugh:
Vay Quad da mı uçurdunuz :eek: :eek:f: Sizi gidi DRONER lar sizi :lollol: :lol: