Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Emre Kaman' Alıntı:
Valla Bülent bey, keşke o şekilde bir şey yapabilsek. Ancak bu işle ciddi ciddi ilgilenen 10-15 kişiyi bulabilmeyi bir kenara bırakalım, uçuş ekibi 4-5 kişiden fazla olunca bile kendi arasında problemler çıkmaya başlıyor. Benim gözlemime göre iyi anlaşan bir ekipte maksimum sayı 4 belki 5. Bir 6. kişi dahil olduğu zaman birkaç ay sonra ya grup ikiye bölünüyor, yada dağılıyor. Herkesin hobiye bakışı farklı, imkanları farklı. Sayı kalabalıklaştıkça egolar ortaya çıkmaya başlıyor, rekabet oluşuyor, belki kıskançlık... Benim şehrimde en çok istediğim bir kulüp yapılanması olması. Temel insani ihtiyaçları karşılayan (Tuvalet, su, çay, soba), elektriği olan, birkaç masası sandalyesi olan bir kulübümüz olsa, üç-beş kuruş aidatımızı versek... Sahaya gitmek modeli ve çantayı alıp gitmek demek olsa. Benim bagajın yarısından fazlası masa, sandalye, jeneratör vs...

Benim bir planım vardı en azından bizim ekip için, Sakintepe tarafında. Ancak son olaylardan sonra, Muttalip çayırında bile rahat edemedikten sonra, o bölgede kafamıza göre uçuş yapmamız da pek mümkün görünmüyor. Zaten hava alanının 4-5 km yakını. Hemen olmasa bile bir-iki yıl içinde mutlaka sorunlar çıkacaktır.

Yine de, hem fiziksel uygunluk, hem de yasaya uygunluk özellikleri taşıyan bir yer varsa aklınızda, eğer bir katılım sağlanabilecekse, herhangi bir projeye ben varım :)
bir dokundum bin ah işittim durumlar o kadar vahim demek ki, insanoğluyuz sonuçta. Ben Sivrihisarlıyım bizim ilçede sportif hava alanı açıldı bomboş arazi ama 120 km buraya. Yakın olsa güzel bir tesis 22 mayısta hava gösterileri var belki ilginizi çeker. İnönüye de gidecek halimiz yok, kaçak uçuşa devam :)

semih Balkar' Alıntı:
kızılinler e
gidenleriniz varmı
oraları uygun
+ kızılinler hamamının tam karşısında
kiralık pansiyonlar da var
Kütahya yolu üzerinde sanırım gitmedim ama çevre köyler uçuş için daha elverişli ekilmemiş tarlalar elverişli oluyor kırımda olmuyor yumuşak toprakta.

Yarın kimler hangi uçuş alaninda olacak ?biz grupça aşağı kartalda olucağiz ilaclama yapilmis.

Biz yarın çıkacağız, ancak nerede olacağımız henüz net değil Nezih :) Sevindim ilaçlama yapılmış olduğuna.

Zaten yağışlı da görünüyor... Sabahtan fazla geç kalmazsak birkaç uçuş olur, öğleden sonra durum çok da iç açıcı değil...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Zaten yağışlı da görünüyor... Sabahtan fazla geç kalmazsak birkaç uçuş olur, öğleden sonra durum çok da iç açıcı değil...

O zaman yarin sabahtan hemen ucuslarimizi yapip, ogleden sonra da Nargile Cafe' ye geceriz biz de :laugh: ;D

Benim esas merak ettigim yarin hangi piste ucus yapacagimiz :D

Bugün kızılinlerdeyiz
uçuş (Yağmura Bağlı)

Uçuşlar başladı :lol: :lollol:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Uçuşlar başladı :lol: :lollol:
Benim bildiğim Mehmet abi gitmiş oraya kadar gerekirse mikroyla arabanın içinde uçar gene uçar.... :laugh: :lollol: :lol:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Uçuşlar başladı[emoji38]:lollol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yaz yağmuru bir yağar bir keser inşallah sizde güzel güzel ucar siniz.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Gerçekten bir yağdı bir kesti :D Beş dakika güneş açtı, hadi uçalım dedik, pilleri bağlarken yeniden atıştırmaya başladı. Hele Rasim'in hemen hemen bütün uçuşları yağmur dolayısıyla acil iniş, helileri arabaya tıkış şeklinde oldu :) Neyse iyi kötü 3er 4er pil yakıldı :)

Eskişehir'e yağan yağmurun hiç bu kadar "ısrar ettiğini" görmemiştim :) İç anadoluya ne yağacak, öyle bir yağar geçer bir daha da günlerce uğramazdı. Bugün havaya bakıyoruz, üstümüzde bulut kütlesi yok uçmaya çalışıyoruz ama az ilerde köye yağıyor, rüzgar yönünden belli ki geliyor da bu tarafa doğru... O dalga geçiyor, yine uçuş çabaları... Hoop yine geliyor, yine eşyaları apar topar arabaya koyup içeri geçiyoruz. Öyle kovalamaca şeklinde biz de ısrar ettik :D

Logo ile toplam 5 seferde tamamlanan 3 pil, Warp ile de 2 pil uçuş yaptım. Geçen sefer rpm, gain, gov store, jandarma derken Warp işi yalan olmuştu tam keyif almamıştım. Bugün tam anlamıyla keyif aldım gibi, half piro olsun, invertten gelişler olsun, modelin tatlı çevik yapısı olsun, sesi ve farklı farklı kanopileri derken... Logo'nun yanına güzel bir kardeş oldu :D

Neyse çocukların skidlerindeki çamurları temizledim, birazdan da yağlayıp yatıracağım :laugh:

süper ve bol yağmurlu bir buluşma olmuş. muhabbet şahane ise gerisi teferruat. keşke Eskişehir e yakın olsaydık. iyi olurdu.

Oralara yakın olmayı ben de isterdim doğrusu.
Bu gün hava harikaydı. dün uçamamıştım bu günü sabırsızlıkla bekliyordum. Arabamı aldılar benden model de içinde kaldı tabi. yine uçamadım :(

Şunu gördüm, bugün halimize şükür dedim. Bu kadar yağarsa bayağı ihya oluruz şehir olarak, yer altı suları da beslenir iyi kötü :)