Bülent ÖZKARA
Uye
- Web sitesi
- dronecekimleri.net
- İlgi Alanı
- Multikopter
[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)
bir dokundum bin ah işittim durumlar o kadar vahim demek ki, insanoğluyuz sonuçta. Ben Sivrihisarlıyım bizim ilçede sportif hava alanı açıldı bomboş arazi ama 120 km buraya. Yakın olsa güzel bir tesis 22 mayısta hava gösterileri var belki ilginizi çeker. İnönüye de gidecek halimiz yok, kaçak uçuşa devamEmre Kaman' Alıntı:Valla Bülent bey, keşke o şekilde bir şey yapabilsek. Ancak bu işle ciddi ciddi ilgilenen 10-15 kişiyi bulabilmeyi bir kenara bırakalım, uçuş ekibi 4-5 kişiden fazla olunca bile kendi arasında problemler çıkmaya başlıyor. Benim gözlemime göre iyi anlaşan bir ekipte maksimum sayı 4 belki 5. Bir 6. kişi dahil olduğu zaman birkaç ay sonra ya grup ikiye bölünüyor, yada dağılıyor. Herkesin hobiye bakışı farklı, imkanları farklı. Sayı kalabalıklaştıkça egolar ortaya çıkmaya başlıyor, rekabet oluşuyor, belki kıskançlık... Benim şehrimde en çok istediğim bir kulüp yapılanması olması. Temel insani ihtiyaçları karşılayan (Tuvalet, su, çay, soba), elektriği olan, birkaç masası sandalyesi olan bir kulübümüz olsa, üç-beş kuruş aidatımızı versek... Sahaya gitmek modeli ve çantayı alıp gitmek demek olsa. Benim bagajın yarısından fazlası masa, sandalye, jeneratör vs...
Benim bir planım vardı en azından bizim ekip için, Sakintepe tarafında. Ancak son olaylardan sonra, Muttalip çayırında bile rahat edemedikten sonra, o bölgede kafamıza göre uçuş yapmamız da pek mümkün görünmüyor. Zaten hava alanının 4-5 km yakını. Hemen olmasa bile bir-iki yıl içinde mutlaka sorunlar çıkacaktır.
Yine de, hem fiziksel uygunluk, hem de yasaya uygunluk özellikleri taşıyan bir yer varsa aklınızda, eğer bir katılım sağlanabilecekse, herhangi bir projeye ben varım