Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Abi her iki modelde yeniden hayırlı olsun diyelim, kendi sardığın motoru havada sorunsuz maidenini de yapmış oldun, keyifli bir akşamüstü geçirdiğiniz her halinizden belli :hoppa:
Seslere aşırı duyarlı birisi olarak her uçuştan sonra optilube ile kuyruk şaftını, swashı, ve rulmanları yağlayıp, yatağına yatırıyorum modeli :laugh:
dişlilere bir çok şey denedim en son sıvı gress ile yağladım ama yine de tatmin etmedi ama DryFluid'i merak ettim şimdi, siz memnun kaldıysanız onayı almışız demektir %p
Paylaşım için de ayrıca Rasim'e teşekürler :bravo:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Abi her iki modelde yeniden hayırlı olsun diyelim, kendi sardığın motoru havada sorunsuz maidenini de yapmış oldun, keyifli bir akşamüstü geçirdiğiniz her halinizden belli :hoppa:
Seslere aşırı duyarlı birisi olarak her uçuştan sonra optilube ile kuyruk şaftını, swashı, ve rulmanları yağlayıp, yatağına yatırıyorum modeli :laugh:
dişlilere bir çok şey denedim en son sıvı gress ile yağladım ama yine de tatmin etmedi ama DryFluid'i merak ettim şimdi, siz memnun kaldıysanız onayı almışız demektir %p
Paylaşım için de ayrıca Rasim'e teşekürler :bravo:

Sağol İbrahim. Sese duyarlıyım diyorsan DryFluid denemen lazım %p

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Vay Quad da mı uçurdunuz :eek: :eek:f: Sizi gidi DRONER lar sizi :lollol: :lol:

Abi kavgada söylenmez ama.. :'( :p ;D

Türker Akgün' Alıntı:
:hoppa: :hoppa: :hoppa:

Fotoğraf bile yetti " Maşallah " dedirtti resmen. :thumbup:

Güzel günlerde kırımsız uçuşları olsun inşallah iki modelinde. Yalnız DryFluid olayı gerçekten inanılmaz. :eek: X7'nin uçuşunu izlerken sesten dolayı gözlerim havada goblin aradı diyebilirim. :laugh:

Tabi X7'deki Kaman Motor upgrade'ini de unutmamak lazım. En kötü günümüz böyle olsun demekten başka birşey gelmiyor aklıma. :yuppi: :halay:

Videoyu izlerken aynı şeyi ben de düşündüm, havada gobi var zannettim, bi baktım X7'ymiş ;D

Emre Kaman' Alıntı:
Sağol İbrahim. Sese duyarlıyım diyorsan DryFluid denemen lazım %p

Emre istersen bununla ilgili ayrı bir konu açalım. Böylece farkındalık artmış olur ;)

Dry fluidi bende merak ettim. Nekadar işe yarıyor bilmiyorum ama ana dişlide sıvı silikon kullanıyordum aklıma geldikçe :)

Bileydim, X5 i Eskişehir'e getirir, 2 fırt dry fluidinden alırdım ;D ;D ;D

Abi elinize sağlık , sonunda canavarları havada görebildik. Çok sevindim :hoppa:

Bu arada Dryfluid ile ilgili güzel bir haberim var , herkes deneme fırsatını yakalayacak :hoppa:

Bugunden uc kare :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Maşallah nazar değmesin. :bravo:
Kırımsız uçuşlar :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vayyy bugün buluşma gerçekleşmiş :thumbup:
Logoyu görmeyeli uzun zaman oldu, invert hoverda görmek ise baya iyi geldi %p
Senin makineler ne durumda abi uçmuşsundur umarım bugün :saygilar:

Yok İbrahim :) Bu ara çok yoğun çalışıyorum, bugün biraz boşluk buldum, 1'e kadar uyudum, şuydu buydu derken pil de basamadım, akşam oldu, 700 taşımaya da üşendim. 180cfx ile çıktım, onun da ayar uçuşunda kuyruğu taşa denk geldi. :D

Bugün uçamadım ama sahanın yolunu hatırlamış olduk, artık çıkarız :thumbup:

Emre Kaman' Alıntı:
Yok İbrahim :) Bu ara çok yoğun çalışıyorum, bugün biraz boşluk buldum, 1'e kadar uyudum, şuydu buydu derken pil de basamadım, akşam oldu, 700 taşımaya da üşendim. 180cfx ile çıktım, onun da ayar uçuşunda kuyruğu taşa denk geldi. :D

Bugün uçamadım ama sahanın yolunu hatırlamış olduk, artık çıkarız :thumbup:

Hadi hayırlısı abim :)
Başka sıkıntılar olmasında vakitsizlikten olsun,bayadır ben de uçamıyordum ev taşımaydı, yerleşmeydi , düzenlemeydi. Dün bastım 4 pil pas attım sadece.
Küçük taş vakası için de geçmiş olsun abim :saygilar:

Sonunda eskisekir sayfamız canlanmış :bravo: Özlemiştik arkadaslar :halay:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Sonunda eskisekir sayfamız canlanmış :bravo: Özlemiştik arkadaslar :halay:

Bir gölgelik yapanımız yok abi :D Tente götürdüm bugün, ama rüzgar fırsat vermedi. Yeni saha oldukça rüzgarlı, kışın ne olacak orda halimiz bakalım...

Eskişehir sayfamızda canlanmış. :halay: :halay:

Bütün kış ne kadar zor şart varsa kar, tipi, fırtına demediniz uçtunuz şimdi tam sezon açıldı bol bol göreceğiz derken herkes kayıp. :lollol: :lol:

Durum bizde de aynı. :laugh: Forumca bir uçuşa gidememe sendromu yaşıyoruz, inşallah atacağız üzerimizden. :RCKolik:

Ahhh o 180 yok mu Emre, ne çektim ben ondan :eek:f: Ne taşı biter ne servosu. :lollol: Uçtumu güzel uçuyor ama bak. :lol: :lol:

İnşallah buluşmaların devamını diliyoruz bundan sonra. :halay:

Burda da biraz hareketlilik var ;D Elinize sağlık Emre abi, video varsa bekleriz :)

Ne güzel görseller :) Bravo Eskişehir ekibine, elinize sağlık arkadaşlar.