Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Her zaman bekleriz Murat baş göz üstüne bizim için de çok güzel olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Her zaman bekleriz Murat baş göz üstüne bizim için de çok güzel olur

Aynen abi sizin saha benim cok hosuma gitmisti bakalim mehmet abi ve turker abi ne diyecek

Valla ben 2 hafta once ordaydim Murat. Ust üste sehirdisi seyahatler aile icinde azıcık sıkıntı olabiliyor ne yazık ki :D Hala 1-2 hafta geçsin, bakarız duruma insallah ;)

Bekleriz :D Ama sıkı giyinin. :laugh:

Maidenler ile ilgili son durum nedir arkadaslar, var mi bir gelisme :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Maidenler ile ilgili son durum nedir arkadaslar, var mi bir gelisme :)

Benim modelde ;
Motor, servo paller yurtiçinden temin ettim. Cuma günü esc de geldi. Rasimin modele büyük gelen lipoyu aldım. İkinci satalitte tamam. Modelin heryerini söktüm. Temizleyim yağlayıp toparlıyacağım. Ayar işlerini Rasim ve Emreden yardım alacağım . Şimdilik böyle en kısa sürede maiden inşallah[emoji3]

Rasim Öztürk' Alıntı:
Yok abi, yatışlardayız :)
Yatis derken, ucus da mi olmadi Rasim ??

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Benim modelde ;
Motor, servo paller yurtiçinden temin ettim. Cuma günü esc de geldi. Rasimin modele büyük gelen lipoyu aldım. İkinci satalitte tamam. Modelin heryerini söktüm. Temizleyim yağlayıp toparlıyacağım. Ayar işlerini Rasim ve Emreden yardım alacağım . Şimdilik böyle en kısa sürede maiden inşallah[emoji3]
Hadi hayirlisi Mevlut :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Yatis derken, ucus da mi olmadi Rasim ??

Uçuş da olmadı abi, ben warp ı söktüm işte... Alınması gerekecek parçaları belirliyorum aheste aheste... Bazen de phoenix 5.5.d açıp takılıyorum.

Rasim Öztürk' Alıntı:
Uçuş da olmadı abi, ben warp ı söktüm işte... Alınması gerekecek parçaları belirliyorum aheste aheste... Bazen de phoenix 5.5.d açıp takılıyorum.
Simdi sen soyleyince hatirladim bir de Warp var degil mi :) O zaman maiden sayimiz 2 degil, 3 :yuppi:

Yılbaşından önce bişey bekleme benden. Ünite de yok zaten uçuracak... Kit uygun diye aldım, bir de sök tak meşgale olsun diye...

Benim logo ne yazık ki yetişmedi. X7 hazırdı, ancak şartlar uygun olmadı. Bir Bursa yolu vardı bekleyen, bugün onu yaptık, yeni geldik. Hava da çok güzeldi, arıycaz bu havaları ama, işte olmayınca olmuyor...

Bu baslik bos kalmis ne zamandir. Biz de sahadayiz. Mevlut abi sehir disinda, bende model yok, hic bakamadim bu hafta, Rasim takiliyor :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Kırımsız uçuşlar arkadaşlar. Akşam 10 gibi Eskişehirde olacağım. Bol bol tadını çıkarın. Bu hafta içide bir kaçak buluşma gerçekleştirelim[emoji106]

Biz de az once ayrıldık sahadan. Selam olsun Eskişehir'e :halay: