Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arda aslında olay basit. Nitro için hatta çok basit. Elektrikte farklı escler için farklı değerler vermek gerekiyor, işin ufak tüyoları var. Benim şu anda otorotasyon için soft-startı devre dışı bırakma işi kaldı, onu da halledip komple bi konu açarım. Ben scorpion için yolu göstericem, castle için ve nitro için de HF'den çevirip konuya eklerim.
Ptesi günü esc governoruyla uçumuştum, hatta şimdiye kadar hep esc governoruyla uçtum. Ama Skookum governoru baya fark etti bugün. Esc governoruyla uçarken piller iyi değilse zaman zaman helinin aç kaldığını hissediyorsunuz. Bugün ise aynı pillerle hiç boğulma olmadı. Sesi soluğu değişti helinin aynı ekipmana rağmen. Eğer yorumları iyiyse, büyük boyutlu helilerde ünite governoruna mutlaka bi şans verilmeli bence.
Eskişehire şarj aleti getirmeyeceğim, ancak şarj kablolarımı getireceğim (tam otlakçı)
HXT 6mm konnektörlerimle şarj aletinden otlanabileceğim kimse var mı? xt60 - hxt 4mm ve 4mm bullet erkek konnektör adaptörlerim var.
Şarj aletinden 4mm bullet dişi, xt60 erkek (plastik kısım dişi, metal kısım erkek, + akım plastiğin düz olduğu tarafta), hxt 4mm (+ akım tarafında plastik dar, konnektör erkek) veya hxt 6mm (+ akım tarafında plastik dar, konnektör erkek) DC çıkış sağlayabilecek var mı?
Yada birisi bana xt60, hxt4mm, hxt6mm veya t konnektör mevcut elindeki DC çıkışını gösterirse, otlanmama da izin verirse, ona göre ara kablo yapar gelirim. Benim için en uygunu xt60 konnektör bulunması, çünkü o zaman alıcı pilimi de şarj edebilirim.
Emre ve Rasim beyler, sizleri özellikle bu meseleden sorumlu tutuyorum
(fotoğrafta hxt4mm - hxt 6mm ara kablomda kırmızı ve siyah kablolar değişik, farkındayım, eskiden bir nedenden dolayı öyle yapmıştım, nedeni hatırlayamıyorum, siz bataryada görülen polariteyi esas alın )
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ergün aynı anda kaç pil basman gerekiyor? Yakın zamanda konnektörleri değiştirdim, şu anda tek Xt60 çıkışım var, alıcı pili için bıraktım. Eğer birden fazla pil doldurmayı planlıyorsan ona göre uçları çoğaltabilirim. Balans için 6 pile kadar sorun yok.
2 şerli doldurabilirim 6s 3000 x2 , 6s 3300 x2 şeklinde. İkisine de xt60 adaptörüm var, yalnız balans uçları için şu anda boardım yok. Balans uçlarını bağlayacak board varsa xt60 çıkışını 2ye çıkartırsan olur. Bir de xt 60 konnektörlü 2s 3000 alıcı pilim var. O en az 5-6 uçuş gidiyor tabii.
Fusion 50 ile geleceğim, ne olur ne olmaz ilk uçuşta kırarım diye trex 500ü de yedek olarak getiricem
Zaten "basıp basıp sürekli uçacam" niyetinde değilim Ön planda misafir ve izleyici olarak geliyorum. Ama boşta şarj aleti + zaman olursa da pişman olmak istemiyorum tabii