Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi Ankara'yı 6 hazirana sıkıştırmayalım, ertesi gün seçim var, katılım zor olur. 6-7 bize fark etmez, uygun olan herkesi bekleriz. Bu arada ilk kıvılcım Ergün'den çıktığı için, ona uyan hangi günse o gün burda toplanalım. Ankara için de ayrıca bir tarih belirleyelim.
Şimdi biz de hanımla bir ajandayı kurcaladık, 6 - 7 haziran değil, 30-31 Mayıs haftasonu da düşünebiliriz seyahati. 30-31 Mayıs'ta eskişehirde havalar nasıl ? Takip eden haftaiçini Ankara'da değerlendirelim dedik (Yani dönüşte değil, gidişte Eskişehir'e uğrasak dedik...)
PS: Bir de rica edicem, siz buluşmanızı grubunuza uygun tarihte organize edin. Lütfen "bize / bana" bağlı kalmayın. Benim/bizim bu ara atama durumları karışık, önümüzdeki hafta bazı görüşmeler yapıcam. Duruma göre ankara'da görüşmem gereken kişinin x günü işi olur, benim plan y gününe değişir vb. Söz vermiş ve gelmemiş durumunda kalmayı hiç istemem, görüşünce yüzyüze çok daha rahat anlatırım detayları.
Öncekilere katıldım ama 30-31 çok fena Bursa'ya gidesim var...
Fotodakiler yeğenlerim olur, soldaki arkadaş yaklaşık bir yıl önce 30 Mayıs tarihinde dünyaya gelmiş olup, ilk doğumgününde dayısının yanında olmaması düşünülemez Gerçi belli bir yaşa kadar her doğumgünleri için geçerli bu dediğim...
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol