Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

maşallah abi ama bidaha kırım yüzü görme :)

Maşallah abi kırımsız uçuşlar olsun :thumbup:

Rasim gözün aydın. :thumbup:

Çoğunluğun fikrine uymak koşulu ile

6 haziran Ankara yapalım mı o zaman. ? :halay:

Gözüm? Aydın? :laugh:

Modeli diyorsan kendileri bi dönem benim olsa da, çoğu zaman Emre abinindi Arda :)

Ben protosu topluyorum, yarına yetişmez belki ama işte akşam akşam elim aylak kaldı, bari montaj yapayım dedim. Logo devam %p

arkadaşlar daha uygun bir zaman olursa istanbul ekibi olarak katılmak isteriz ama 6 haziran bize malesef uymaz :(

Rasim Öztürk' Alıntı:
Gözüm? Aydın? :laugh:

Modeli diyorsan kendileri bi dönem benim olsa da, çoğu zaman Emre abinindi Arda :)

Ben protosu topluyorum, yarına yetişmez belki ama işte akşam akşam elim aylak kaldı, bari montaj yapayım dedim. Logo devam %p

:lol: :lol:

Ben telden baktığım için çok yanlış yerden girmişim. :lol: :laugh: Ben protos sandım. ;DEmre abinin koyduğu fotoyu görmemişim :laugh:

Emre abi model çok güzel olmuş. Kırım yüzü görmesin inşallah. :) :)

Özkan Çıkıkçı' Alıntı:
arkadaşlar daha uygun bir zaman olursa istanbul ekibi olarak katılmak isteriz ama 6 haziran bize malesef uymaz :(

Genel bir anket yapalım o zaman forumda buluşma için yer ve zaman konusunda.

Şimdi Ankara'yı 6 hazirana sıkıştırmayalım, ertesi gün seçim var, katılım zor olur. 6-7 bize fark etmez, uygun olan herkesi bekleriz. Bu arada ilk kıvılcım Ergün'den çıktığı için, ona uyan hangi günse o gün burda toplanalım. Ankara için de ayrıca bir tarih belirleyelim.

Tamam o zaman öyle yapalım, Ankara için daha sonra bir tarih belirleriz. Biz Eskişehir'e gelemezsek Ergün abiyi Ankara'da da ağırlamak isteriz.

Özelikle 6'sında Ankara için forumdan Doğukan kardeşim çok rica etmişti ama genel katılımlı bir buluşma ayarlamamız için ama çok uygun gözükmüyor.

Şimdi biz de hanımla bir ajandayı kurcaladık, 6 - 7 haziran değil, 30-31 Mayıs haftasonu da düşünebiliriz seyahati. 30-31 Mayıs'ta eskişehirde havalar nasıl ? :) Takip eden haftaiçini Ankara'da değerlendirelim dedik (Yani dönüşte değil, gidişte Eskişehir'e uğrasak dedik...)

PS: Bir de rica edicem, siz buluşmanızı grubunuza uygun tarihte organize edin. Lütfen "bize / bana" bağlı kalmayın. Benim/bizim bu ara atama durumları karışık, önümüzdeki hafta bazı görüşmeler yapıcam. Duruma göre ankara'da görüşmem gereken kişinin x günü işi olur, benim plan y gününe değişir vb. Söz vermiş ve gelmemiş durumunda kalmayı hiç istemem, görüşünce yüzyüze çok daha rahat anlatırım detayları.

Ahha, şimdi işler değişti işte :D 30-31 mayısta Eskişehir sıcak. Tam uçmalık :yuppi:

Bir öncekine gelemedim ama 30 - 31 Mayıs olursa çok fena gelesim var ... :) .

Öncekilere katıldım ama 30-31 çok fena Bursa'ya gidesim var...

Fotodakiler yeğenlerim olur, soldaki arkadaş yaklaşık bir yıl önce 30 Mayıs tarihinde dünyaya gelmiş olup, ilk doğumgününde dayısının yanında olmaması düşünülemez :) Gerçi belli bir yaşa kadar her doğumgünleri için geçerli bu dediğim...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

30 mayısta bende bursadayım. Ama 31 mayıs olabilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben burdayım, beklerim :D