Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Ucuslara devam ve gordugunuz gibi "yusuflara" devam :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu nedir yahu. 5 fotoğraftan 4'ü mangal :D . Bence siz uçmak değil yemek maksadı ile toplanıyorsunuz :D.

Bugun hanimlar da katildi bize. Herzamanki alanimiza gitmedik. Biraz agaclik bir yerlere gittik. Piknik-mangal tadinda bulusma yaptik. Ama ozellikle inis alani konusunda skinti cektik.

Bugün gene harika bir gün geçirdik ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hanımlarda buluşmaya renk kattı. Yeni bir modelci aramıza katıldı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Bugün gene harika bir gün geçirdik ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hanımlarda buluşmaya renk kattı. Yeni bir modelci aramıza katıldı
Piknik tadına buluşma olmuş daha ne olsun :thumbup: :bravo: Ufaklığın da maşallahı var, aman nazar değmesin :halay:

Birkaç kare de benden gelsin...

Ateş eden Logo yapmışlar :coolxf:

Way be hafta sonu eskişehirde olmak vardı. :laugh:

Biz de aynısını Kocaeli için düşündük Özkan abi :)

Videoları da beklemedeyiz bakalım. Bizim misafirler falan da vardı, pek çekim işine girmedik.

Yalnız Logoya lipo, konnektör, servo arm, ıvır zıvır ne masraf varsa yapmaya karar verdim. Şimdiye kadar en keyif alarak uçurduğum heli... Acayip zevkli :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Biz de aynısını Kocaeli için düşündük Özkan abi :)

Videoları da beklemedeyiz bakalım. Bizim misafirler falan da vardı, pek çekim işine girmedik.

Yalnız Logoya lipo, konnektör, servo arm, ıvır zıvır ne masraf varsa yapmaya karar verdim. Şimdiye kadar en keyif alarak uçurduğum heli... Acayip zevkli :laugh:
araya izinler girmeden en kısa zamanda bir buluşma yapalım,modelin çok güzel kırımsız uçuşlar :thumbup:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Rasim PROTOS bu söylediklerini duymasın, çok üzülür sonra benden söylemesi :laugh: ;D

Eskişehir ekibi yine güzel bir buluşma gerçekleştirmiş. :halay:

Küçük modelcimiz ve Rasim'in yeğenleri de çok tatlılar maşallah.

En kötü gününüz böyle olsun arkadaşlar. :thumbup:

13 Haziran 2015 Cumartesi günü Eskişehir'e gelmek istiyorum. Buluşma yapar mıyız, kimler gelir?

Ergün Gürer' Alıntı:
13 Haziran 2015 Cumartesi günü Eskişehir'e gelmek istiyorum. Buluşma yapar mıyız, kimler gelir?

Ergün abi çok şanslısın . Eskişehir ekibi bu konuda çok misafirperver. elimden gelse Eskişehire tayin isticem.

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Ergün abi çok şanslısın . Eskişehir ekibi bu konuda çok misafirperver. elimden gelse Eskişehire tayin isticem.

Gel valla Erhan, ne güzel olur. :)

Ergün Gürer' Alıntı:

Ben burdayım Ergün, heralde herkes burda. Yaparız tabi buluşma :)

Bugün 5'ten sonra buluştuk biz de. Yağmura falan aldırmadık çıktık, şans yüzümüze güldü, tam alana gittik yağmur kesildi. 8.30'a kadar uçtuk aralıksız. İlaç gibi geldi 15 gün sonra...