Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Arda Erkan' Alıntı:
Emre abi çok geçmiş olsun bu arada pist harikaymış valla. :thumbup:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Emre hocam tekrardan gecmis olsun :(

Saolun arkadaşlar. Bu aralar haftada bi heli kırıyorum, hayırlısı bakalım :D

Geçmiş zaman olur ki... :)

Bilgisayarı biraz çekip çeviriyordum ne buldum... Tarih 24.5.2013...

İki yıl kadar öncesi ve ben mikrolardan sonra ilk büyük çaplı helikopterim ile... Şubat 2013 gibi almıştım, forumlardan öğrendiğim kadarıyla topladım işte... FBL o zamanlar kaf dağının ardında... Pitch curve, throttle curve falan bilmiyorum :laugh:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Nereden nereye degil mi Rasim :D Hatta bir ara modelcilige bile ara vermeyi düşünmüştun diye hatırlıyorum. Neyse ki o plan tutmadi ve cok daha hizli bir geri donus ile bizlerlesin :halay: :yuppi:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Geçmiş zaman olur ki... :)

Bilgisayarı biraz çekip çeviriyordum ne buldum... Tarih 24.5.2013...

İki yıl kadar öncesi ve ben mikrolardan sonra ilk büyük çaplı helikopterim ile... Şubat 2013 gibi almıştım, forumlardan öğrendiğim kadarıyla topladım işte... FBL o zamanlar kaf dağının ardında... Pitch curve, throttle curve falan bilmiyorum :laugh:

Walla o zamanlardan bu zamanlara azimle geleceğin belliydi :)

Tüm Eskişehir ekibi gerçekten çok güzel işler çıkartıyor. Ancak darılmaca-gücenmece yok, Rasim ve Emre'nin yeri bende ayrıdır. Kendileri ile daha öncelerden beri sanal ortamda muhabbetimiz vardır. Hani aynı insanlarla 1-2 yıl bir forumda takılınca, nasıl diyeyim, canlı canlı tanışınca insan hiç yabancılık çekmeyecek gibi hissediyor :)

Değerli dostlar, sebeb-i mesajıma gelince. Önümüzdeki haftalarda (sanırım 6-7 haziran haftasonunu kapsayacak) bir Ankara yolculuğu planımız var, atama işleri nedeniyle. Yolumu Eskişehir'den geçirmek, hatta denk getirebilirsem 1 gece konaklamak istiyorum. Umarım güzel bir buluşmaya denk getirebilirim. Yolcunun hali belli olmaz, ancak ilgili haftasonu buluşma planlarınızı ne kadar erken yaparsanız, benim de o kadar ayarlayıp denk getirebilme şansım olur :)

Trende yer kalmadığı ıcın ne yazık ki yarın gelemiyorum ama 7 Haziran tarihi netleşirse bu sefer hızlı trenle gunü birliğine gelmek isterim. Hem bu vesile ile Ergün arkadasımız ile tanışmış oluruz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla çok memnun oluruz :) Ancak 7 haziranda seçim de var. Bizim içi sorun değil, oy kullanır sonra uçarız da, sizler için nasıl olur?

Ohhhh 7 Haziran da secim vardı degil mı :( o zaman ben kesin gelemem ne yazık ki :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haziranın ilk 10 günü bende ankarada olucam olursa bi organizsyon biz kaçar geliriz :)

ogulcan acar' Alıntı:
Haziranın ilk 10 günü bende ankarada olucam olursa bi organizsyon biz kaçar geliriz :)
6 hazirana ne dersiniz arkadaşlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

6 haziranda gelebilir misiniz arkadaşlar? İş güç uygunsa bir değişiklik yapıp cumartesi de buluşabiliriz.

Emre Kaman' Alıntı:
6 haziranda gelebilir misiniz arkadaşlar? İş güç uygunsa bir değişiklik yapıp cumartesi de buluşabiliriz.

Bana uyar abi bizim ekibe sormak lazım :)

Bu arada:

Ready to rock but not to roll :D

Emre Kaman' Alıntı:

Abi banada uyar :) bizim ekip olarak büyük bir şey olmazsa geliriz inşallah :halay:

6 haziran uyar bizim ekibe. :thumbup: Eskişehir-Kocaeli farketmez.

Değişiklik olsun derseniz Ankarayada davet edebiliriz. :halay:

Vay bee... Kırımlar yıldırmıyor. Opti lipolar, HW 50A esc, Scorpi motor, Halo paller... Yine yakışıklı oldu çok :)

Bu arada 6 Haziran uyar tabii her türlü. ;) Ankara da olur ;)