Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Sen yaparsın Emre , dediğin gibi azcık ara versen , zamanı ileri atardı.Rasim de Sen de , bu hobiye aşıksınız belli.Kırımlar bile tökezletmiyorsa , istediğiniz her şeyi yaparsınız.Bir de ekonomik zararı daha hafif olsa , çok daha iyi olacak ama , para tabi aynı zamanda bu hobi , şimdiden kolaylıklar diliyorum kardeşim...Emin ol zımba gibi güzel konularını bekliyor olacağım. :saygilar:

Saol abicim, inşallah çalıştıkça daha iyi olacağız. Para konusunu açmayalım, yaram çok taze ;D ;D Zaten tek modele yoğunlaşmaya karar verdim (biraz da zorunlu olarak :D ) Masraf kalemlerini teke indiriyorum.İlerleyen zamanda iki model var çok istediğim, biraz daha hakedeyim alıcam. Tabi bu kırım bikaç ay daha erteledi o zamanı :)

Bugünkü kaçamaktan X7 ile ısınma turlarının videosu da şöyle. Rüzgardan ses kötü, özür dileriz..

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

x7 nin içine x5 kaçmış, resmen onun gibi uçmuşsun abi :laugh:

Çok geçmiş olsun. Geçenletde Benim Raptorun tail şaftı havada iflas edince ben de pertten zar zor kurtardım. Hala etkisindeyim. Yenisi ile değiştirmeme rağmen sanki kırılacak gibi geliyor. Ama sen x7 ile uçmuşsun. Henüz kırım videosunu izlemedim. Birazdan izlerim.
Para konusu çoğumuzun en temel sorunu. Gelişmemizin önündeki en büyük engel. benim kendimi tam olarak modelciliğe vermem en az birkaç senemi alacak. Zira şimdi de salonu baştan sona döşeme kararı aldı eşim. Perde, koltuk, duvar kağıdı avize falan derken fatura kabardı. Yaza kadar alıp toplamayı düşündüğüm model yine kaldı. Hiç kendim model toplamadığımdan çok istiyordum.

Rasim Öztürk' Alıntı:
x7 nin içine x5 kaçmış, resmen onun gibi uçmuşsun abi :laugh:

Yok yau, iki çevirdim, gerisi havada duruyo işte :D

Cahit Kaş' Alıntı:
Çok geçmiş olsun. Geçenletde Benim Raptorun tail şaftı havada iflas edince ben de pertten zar zor kurtardım. Hala etkisindeyim. Yenisi ile değiştirmeme rağmen sanki kırılacak gibi geliyor. Ama sen x7 ile uçmuşsun. Henüz kırım videosunu izlemedim. Birazdan izlerim.
Para konusu çoğumuzun en temel sorunu. Gelişmemizin önündeki en büyük engel. benim kendimi tam olarak modelciliğe vermem en az birkaç senemi alacak. Zira şimdi de salonu baştan sona döşeme kararı aldı eşim. Perde, koltuk, duvar kağıdı avize falan derken fatura kabardı. Yaza kadar alıp toplamayı düşündüğüm model yine kaldı. Hiç kendim model toplamadığımdan çok istiyordum.

Cahit büyük geçmiş olsun, hem modelden ötürü, hem de eşinin kararından ötürü :D

X7'nin maşallahı var, aman nazar değmesin...

Saol Türkercim, bunun her tarafını nazar boncuğuyla donatıcam artık ;D

Teşekkürler Emre :laugh: inşallah bu modelle kırımsız bol bol uçarsın.

Emre Kaman' Alıntı:
Saol Türkercim, bunun her tarafını nazar boncuğuyla donatıcam artık ;D

Donatmazsan öyle olur işte :p Videonun başında da uyarmışım :coolxf:

X7' ye kocaman maşallah diyelim. Aslında direk fotoların kenarına nazar boncuğu şart gibi.

X5 nazara geldi herhalde herkes maşallah demiyor maalesef. Ama ne yalan söyleyim gözüm x5 filan görmedi helinin o kadar yakın düştüğünü görünce , Allah sizi korumuş. Tekrar büyük geçmiş olsun.

Ayrıca nacizane fikrimi söylemem gerekirse ihtiyacın yoksa x3'ü satma. Pilotajı X3 ile geliştirip X7 ile keyif uçuşları yaparsın. :saygilar:

Arda Erkan' Alıntı:
X7' ye kocaman maşallah diyelim. Aslında direk fotoların kenarına nazar boncuğu şart gibi.

X5 nazara geldi herhalde herkes maşallah demiyor maalesef. Ama ne yalan söyleyim gözüm x5 filan görmedi helinin o kadar yakın düştüğünü görünce , Allah sizi korumuş. Tekrar büyük geçmiş olsun.

Ayrıca nacizane fikrimi söylemem gerekirse ihtiyacın yoksa x3'ü satma. Pilotajı X3 ile geliştirip X7 ile keyif uçuşları yaparsın. :saygilar:

Tekrardan saol Arda :) Nazar falan işin şakası tabi. Asıl olan modelin sağlam kalkıp inmesi çoğu zaman tek bir vidaya, linke veya ince bir kabloya bağlı oluyor. Masa başında ne kadar özenirsen özen, iki pil uçtuktan sonra modelin neresine ne oluyor belli olmuyor. Zaten işin fıtratında risk var, riskleri en aza indirmek-indirebilmek önemli.

X3 konusunda çok düşündüm, hala gidip geliyorum, her an ilanı geri çekebilirim :D Çok sevdiğim bi model gerçekten. Boyundan büyük uçuşu var. Ancak bana şu anda pilotaj olarak üç şey lazım. 1 iyi collective yönetimi, 2 çok iyi oryantasyon, 3 cesaret. X3 sadece oryantasyon çalışmasında bana yardımcı oluyor, çünkü çok kuvvetli ve collective hatalarımı hiç umursamıyor, artı korkutmuyor da 7 gibi :D Biraz da keyif modeli, ne zaman satılır belli değil. Daha ucuz 450'ler varken, bunu keyfine alacak olan alır ancak :)

Tek model finanse etmek her türlü en karlısı... Bu konuda bende de gelişmeler olacak yakında... Olayın rengi çok değişti son zamanlarda... Katlanamaz oldum bu bütçelere...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Donatmazsan öyle olur işte :p Videonun başında da uyarmışım :coolxf:

Ya o gün buluşmadan bir erken ayrılalım dedik misafir gelecekti olanlar olmuş.

Benide bu aralar tek modeli finanse etmek zorluyor. :laugh: :laugh: Bir galon yakıt olmuş 100 lira. :mad:

250 liraya 2 tane pil aldım uçup duruyorum. :laugh: