Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Ekip büyüyor :halay: modeller, saha ve en önemlisi dostluk şahane :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Can Sismaneli' Alıntı:
Bugün, sevgili Mevlüt, Emre ve Rasim abilerle ilk kez görüşüp, tanışma fırsatım oldu ve gerçekten çok keyifli bir gün geçirdim. Modeller, sohbetler, kısacası herşey harikaydı. :)
Kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. :saygilar:

Can kardeşim seninle de tanışmak güzeldi.

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Can kardeşim seninle de tanışmak güzeldi.
Mevlüt abi tekrar çok teşekkür ederim, inşallah tekrardan görüşme fırsatımız olur. [emoji4]

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer birgün biryerlere taşınmam falan gerekirse ilk iş arayacağım şehirlerin başında Eskişehir geliyor. :laugh: Eskişehir benim için başkentlerden biri. İnsana kafa dengi modelci lazım gerisi hikaye. :laugh: :lol:

Ortamınız hep böyle güzel olsun inşallah arkadaşlar. :RCKolik:

Teşekkürler Türker abi :)

Biz de aynı şeyi Kocaeli için düşünüyorduk :laugh: Trainer seansları yapardık, pilotaj tavan yapardı.. Şimdi ite kaka bir yere kadar oluyor :rolleyes:

Can Sismaneli' Alıntı:
Bugün, sevgili Mevlüt, Emre ve Rasim abilerle ilk kez görüşüp, tanışma fırsatım oldu ve gerçekten çok keyifli bir gün geçirdim. Modeller, sohbetler, kısacası herşey harikaydı. :)
Kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. :saygilar:

İyi yapmışsın kardeşim. Eskişehir buluşmasına geliyorsun inşallah sende. :D

Bu arada gene harika bir buluşma olmuş.Elinize sağlık. :halay: :saygilar:

Türker Akgün' Alıntı:
Eğer birgün biryerlere taşınmam falan gerekirse ilk iş arayacağım şehirlerin başında Eskişehir geliyor. :laugh: Eskişehir benim için başkentlerden biri. İnsana kafa dengi modelci lazım gerisi hikaye. :laugh: :lol:

Ortamınız hep böyle güzel olsun inşallah arkadaşlar. :RCKolik:

Abi gerçek başkente bekleriz seni. :) Son buluşmamıza bir bak istersen :lollol: Eskişehir'e beraber gideriz gene bir saatlik yol. ;D ;D

Ostim sanayisi ile hertürlü civata ve rulman..
Hobi marketleri sayesinde çeşitli parça ve model imkanları.

:lol: :lol:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Şaka bir yana aynı durum bende de olsa Kocaeli veya Eskişehir olurdu tercihim.

Arda Erkan' Alıntı:
Abi gerçek başkente bekleriz seni. :) Son buluşmamıza bir bak istersen :lollol: Eskişehir'e beraber gideriz gene bir saatlik yol. ;D ;D
Ankara siyasileri, bürokratları ve coğrafyası sebebiyle bir türlü ısınamadığım bir memleket. Ama mecbur kalırsam tek avunmam senin orda olman olurdu herhalde Arda. :thumbup:

Kaçak buluşma alert!! :D

Bugün güzel ama rüzgarlı, hatta sonlara doğru ciddi rüzgarlı havada Mevlüt abiyle beraber çıktık, uçtuk açıldık bi güzel. Birçoğunuzun haberi yok ama 26 nisan pazar günü, o kara gün, birçok modelcininki gibi benim de şansım kötüydü. X5'i pert ettikten sonra artık X7'ye alışma turlarına başladık. Sonumuz hayır olsun. :D Bugünden birlaç kare. (Kendime torpilli :D )

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Nasıl yanı ?? X5 pert mı oldu ?? Nasıl oldu diye sorayım mı bilemedim şimdi Emre ??

Geçmiş olsun Emre, duymamıştım. :( Malesef bu hobide herşeye hazırlıklı olmamız gerekiyor, herşey biranda olup bitiveriyor.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Nasıl yanı ?? X5 pert mı oldu ?? Nasıl oldu diye sorayım mı bilemedim şimdi Emre ??

Hem de nasıl abi :D

Kemal İplikçioğlu' Alıntı:
Emre abi x5'e ne oldu biraz daha ayrıntı istiyoruz :eek:

Videosunu yükledim buluşma konusuna Kemalcim

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Geçmiş olsun Emre, duymamıştım. :( Malesef bu hobide herşeye hazırlıklı olmamız gerekiyor, herşey biranda olup bitiveriyor.

Saol abicim, diyorlar ya, fıtratında var..

Az önce videoyu izledim , tüylerim diken diken oldu.....Tekrar geçmiş olsun :embarras:
Bu arada azmini de acayip takdir ettim Emre , ben o kırımdan sonra en az bir hafta kumandayı elime alamazdım , bir de bugün x7 ile uçtun.Helal olsun , her adam kaldıramaz o psikolojiyi , uçsa bile ne kadar verimli uçar bilemiyorum.

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Az önce videoyu izledim , tüylerim diken diken oldu.....Tekrar geçmiş olsun :embarras:
Bu arada azmini de acayip takdir ettim Emre , ben o kırımdan sonra en az bir hafta kumandayı elime alamazdım , bir de bugün x7 ile uçtun.Helal olsun , her adam kaldıramaz o psikolojiyi , uçsa bile ne kadar verimli uçar bilemiyorum.

Saol abi. :) X7 ile bugün üç pil uçtum. 5.6.ve7. uçuşlarımdı makineyle. Pazar günkü kırımın etkisi tabi ki vardı üstümde ama özellikle arayı soğutmamak istedim. Biraz uzayınca çok geri atıyor insanı. X7'ye de henüz alışamadım, daha 10 uçuş bile yapmadım. Üzerinde 700mm ve geniş chord'lu paller var, benim collective management'da pek iyi olmayınca zaman zaman bayıyorum motoru. Bi de çok büyük, korkutuyor :D

Üzerindeki motoru değiştiriyorum, Xnova 4530 motor aldım, ciddi kuvvetli bi motor. Bir de palleri 685mm spin pallerle değiştirmeyi düşünüyorum. Heliyi biraz daha "affedici" hale getiririm diye düşünüyorum.