[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)
Emre abiden farklı bir çalışma olmuş başaşağı, güzel de olmuş
Köfteler yusuftan
Bu akşam ayrı bir başlıkta videolar, fotolar... paylaşım açılacak. O kadar görsel olmuştur heralde... yani en azından birer ikişer uçuşumuz olsa, fotolar vs..
Günün güzel haberi; kırım yok
Biraz uzak bir yerdi ama sıcaktı, temizdi, güzeldi.. Eskişehir merkeze yaklaşık 45km... Sarıcakaya Mayıslar köyü civarlarında... Merkezde hava 3-4 derece hissedilen eksi bilmem kaç iken, orda 12 derece civarlarında bir hava, hissedilen de en az o kadar, rüzgar az, ortam sakin huzurlu... Çok keyifli bir gündü özetle
Bavarianda yine yüksek gainde başladım. İnanılmaz bir titreme, özellikle idleup açıkken. (idle1 de daha çok, idle2 de biraz azalıyor.) Sonra gaini 35 lere kadar çektim de model uçurulabilir oldu... Yemişim görselliğini, fusuno finlerini almayın... Emin abi konu ile ilgili paylaşımda bulundu, aşırı bir titremeye giriyor, zaten incecik bişey.. Ünitenin de kafasını bulandırıyor... Kuyruk turuncu zaten, finleri orjinal karbonfiberler ile değiştireceğim.
Bir de default GY520 ye çekmiştim tail ayarını, onu tekrar GY611 e alabilirim. Ama ünite ile ilgili çok bilgi eksikliğim var ve captron pek de yardımcı olmuyor. Bol bol helifreak okumayı planlıyorum...