Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Yazdiklarimi bir kere daha okuyunca gercekten biraz tuhaf olmus :laugh: :D Ama Allah'tan Erhan kardesimiz bizden de yanlis anlamamistir :thumbup:
Abi ayıp ediyorsun, hepimiz bilmiyor muyuz senin neyi kastettiğini benimki muzurluk işte. :lollol: :lol: :lol:

Bugün çok çok keyifli, bol uçuşlu, hiç kırımsız bir buluşma gerçekleştirdik. Hava güzel, alanda sadece biz, jeneratör destekli, masalı, sandalyeli, şemsiyeli çok konforlu bir buluşmaydı. Bir ara uzaklardan koşup gelen bir kuzu misafirimiz oldu, Mevlüt abinin arabaya bindi :D Son anda yetişen çoban kuzucuğu kurtardı, ben o ara ateşi yakmaya hazırlanıyodum :p

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Çok güzel oldu bu buluşma. Valla baya uçtuk maşallah. Hava da mükemmeldi. Mayıs da buluşmaya gelmek çok isterim.

Güzel ve magazin değeri taşıyan bir buluşma olmuş. :laugh:

Antiga grubunun başkanı Rasim kardeşimiz Goblin 380'le uçarken görüntülenmiş. :lollol: :lol: :lol:

Antiga = Anti Goblin Akımı

Hep paralelin işi bunlar, montaj ;D ;D ;D

Bugün gerçekten güzel bir gündü saat 15:00 da arazideydik. Bol uçuşlu hoşsohbet bir gündü. Erhan arkadaşımız eldeki tüm imkanları değerlendirerek uçmakta kararlıydı. Çareyi Goblin 380'e 325 pal takarak buldu ve uçuşlarımıza renk kattı. Kendisine teşekkür ediyor şimdiden hayırlı yolculuklar diliyoruz. Mayıs ayında Eskişehir'e gene bekliyoruz.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Bugün gerçekten güzel bir gündü saat 15:00 da arazideydik. Bol uçuşlu hoşsohbet bir gündü. Erhan arkadaşımız eldeki tüm imkanları değerlendirerek uçmakta kararlıydı. Çareyi Goblin 380'e 325 pal takarak buldu ve uçuşlarımıza renk kattı. Kendisine teşekkür ediyor şimdiden hayırlı yolculuklar diliyoruz. Mayıs ayında Eskişehir'e gene bekliyoruz.
Valla bravo Eskişehir ekibi geçekten sezonu çok hızlı açtı. :halay: :yuppi:

Emre Kaman' Alıntı:
Bugün çok çok keyifli, bol uçuşlu, hiç kırımsız bir buluşma gerçekleştirdik. Hava güzel, alanda sadece biz, jeneratör destekli, masalı, sandalyeli, şemsiyeli çok konforlu bir buluşmaydı. Bir ara uzaklardan koşup gelen bir kuzu misafirimiz oldu, Mevlüt abinin arabaya bindi :D Son anda yetişen çoban kuzucuğu kurtardı, ben o ara ateşi yakmaya hazırlanıyodum :p
Hafta içi saat 15:00 sonra yapılan muhteşem kaçak bir buluşma :thumbup: Daha ne olsun :halay: Eskişehir ekibi 2015 bomba gibi başlıyor, hadi hayırlısı :bravo:

Bu arada unutmadan görseller ve uçuş sahası da şahane %p

Bugün öğle arası Enstitünün arazisinde iki pil uçtum. Hava soğuk ve baya bir rüzgar vardı. Video çekemedim yalnızdım çünkü. Ama resim var[emoji1] inişler biraz sıkıntılı oldu her iki pil de de aşırı rüzgar inişler sırasında hold çektikden sonra modelin zeminde kaymasına sebebiyet verdi. İlk pilde bişey olmadı ama ikinci pilde biraz ekinleri biçtik[emoji3]
Çok şükür onda da bişey olmadı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arada böyle kaçak uçmak lazım araziye çıktıkça :)

Yarın tam gün Mevlüt abi, ona göre :laugh: Pazar da tam gün olsun hatta... Alanı aramızda bölüşüp full zamanlı kullanırız. on onbeş lipo uçmayı planlıyorum kırım olmazsa, düşün hasretimi ;D

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Bugün öğle arası Enstitünün arazisinde iki pil uçtum...
Kaçak uçuşların tadı başka ama ne yapıp edip en azından video çekecek bir suç ortağı ayarlamak gerekiyor. :laugh: :lol: :lol:

İnşalah Rasim yarın tatil. Havada elverişli olacak gibi her ne kadar yağışlı dese de. Bol bol uçarız inşallah

Türker Akgün' Alıntı:
Kaçak uçuşların tadı başka ama ne yapıp edip en azından video çekecek bir suç ortağı ayarlamak gerekiyor. :laugh: :lol: :lol:

Suç ortaklarım vardı aslında Türker hocam ama onlar sabahdan göreve gitmişlerdi yemek saatine kadar dönmeyince yalnız uçmak zorunda kaldım.
İnşallah bir dahaki sefere

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Bugün öğle arası Enstitünün arazisinde iki pil uçtum. Hava soğuk ve baya bir rüzgar vardı. Video çekemedim yalnızdım çünkü. Ama resim var[emoji1]...
En sevdiğim uçuş tarzı, "Öğle arası kaçak ucuş" :laugh: :halay:

Rasim Öztürk' Alıntı:
...... Yarın tam gün Mevlüt abi, ona göre :laugh: Pazar da tam gün olsun hatta...
Yarına şehir dışından misafirimiz geliyor ne yazık ki :-\ Pazara belki :embarras: Bizler için de uçun bari arkadaşlar ;)

Yarın tüm filoyla sahadayım, umarım eve de yine tüm filoyla dönerim ;D Mangal da yapıyo muyuz? :halay: