[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)
Olay netleşmiştir
Bundan sonra switch atamalarını yapmam gerek düzgünce, kullanışlı olacak şekilde... Keşke mix bilgimiz olsa da onu da karıştırsak işin içine... Teşekkürler Tomáš Jędrzejek
Ben bütün ayarları yaptım, peki bu rescue neden devreye girmiyor demiştim 7 kanala da onu atamama rağmen. Kendisi de cevaben;
"Thanks for detailed info.
Now I understand your problem.
You are observing this behavior, because rescue is not activated at all.
Rescue or other function (selected in Stabi/Function parameter) is
always activated with Negative gyro gain.
So you do not need banks at all if you want to use Rescue mode or
Stabilisation mode only.
So basically, to activate rescue, you have to swith to Bank 1 and switch
Gyro Gain to for example -60%.
If you are in positive range, special function will be inactive.
With this behavior, you can activate special function and configure Gyro
Gain remotely from your transmitter at the same time.
If Special function is disabled, your Gyro mode will be switched to Rate
(Normal) else in all other cases it will be Head Lock."
Diyor ki özetle gyro gain in negatif olması lazım, yoksa fonksiyon devreye girmez (rescue veya stabilizasyon). Ben de channel assign da gear: gyro ve aux2: gyro yaptım. Yani kumandada gyro menüsünde hem gyro gaini değiştiriyorum hem de bank switching yapıyorum. pos0 için; gain 60 stabi mode: disabled... pos1 için gain -60, stabi mode: rescue acro... Böyle yapınca istediğim tepkileri (bavariandaki gibi) almaya başladım.
Peki bu doğru mu benim kanal atama şeklim? Yanlış muhtemelen ama deneme yanılma ile daha düzgün bir atama yapacağım. Motor kabloları sökülü halde yerde deniyorum bütün modları. Emin olunca havalandıracağız
En sonda da demiş ki;
"You can send me your settings, I can take a look."
yani hizmet on numara. cevaplar çok hızlı ve açıklayıcı...
Ama bavarianda böyle sıkıntılarım olmamıştı. Orda gerekmiyordu gain'in eksi değerlerde olması fonksiyonları devreye almak için... Ve çok güzel bir arayüzü vardı, diagnose ekranı, yanıp sönen yeşil ışıklar... Ünite üzerinde moda göre turuncu, yeşil, yeşil yanıp sönme gibi modu algılamamızı sağlayan led... Bu biraz farklı ama alışınca ve görevini yaptığı sürece hepsi bir