Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Valla yetiştircem diye neler çektim, anlatırım gelebilirsek. Goblinlere ezdirmiycem Gauilerimi diye kanopiler aldım, kuyruklar boyadım :D

Emre Kaman' Alıntı:
Valla yetiştircem diye neler çektim, anlatırım gelebilirsek. Goblinlere ezdirmiycem Gauilerimi diye kanopiler aldım, kuyruklar boyadım :D

Bi protos olmasa da güzeller :p

Gidebilirseniz anlat tabii abi :laugh: 15'i olursa bana uyar ama Mevlüt abi de çok istiyor gelmeyi... O bakımdan ve hava şartları bakımından en uygunu sanırım 22 gibi görünüyor...

Ama yok bu pazar güzel olacaksa hava, olsun tabii... Ben de Bursa'dan takip ederim artık forumu :)

Azcık sabredin , hava güzel olursa bir hafta önce veya sonra farketmez , bende gelmeyi çok istiyorum.Ha nolur yağmur yağarsa , Yozgat'a gittiğimiz gibi dımdızlak gitmeyiz o olur... :RCKolik:

Emre Kaman' Alıntı:
Gaui ailecek çok güzel ve şık olmuşlar, ellerine sağlık Emre :thumbup:

Bugün hafta sonu meselesini netleştirip, duyurusunu yapalım inşallah %p

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Gaui ailecek çok güzel ve şık olmuşlar, ellerine sağlık Emre :thumbup:

Bugün hafta sonu meselesini netleştirip, duyurusunu yapalım inşallah %p

Mehmet abi bu haftasonu yağış kesin görünüyor. 15 martta da sınav varmış, başta Mevlüt abi olmak üzere, diğer gelmek isteyenlerin de bir şekilde engeli olabilir o gün. En güzeli 22 mart görünüyor sizin için de uygunsa.

Emre Kaman' Alıntı:
Mehmet abi bu haftasonu yağış kesin görünüyor. 15 martta da sınav varmış, başta Mevlüt abi olmak üzere, diğer gelmek isteyenlerin de bir şekilde engeli olabilir o gün. En güzeli 22 mart görünüyor sizin için de uygunsa.
Bizce de şu an için 22 Mart bir sıkıntı yok gözüküyor ;)

Tamam abi, o zaman adını koyalım, hepimiz 22'sine göre hazırlığımızı yapalım. Artık o gün de yağarsa bir şekilde mangalımızı yapar döneriz ;D Yada pazarlar çuvala girmedi, elbet bi gün toplaşırız

Evet arkadaşlar ayın 22'sinde inşalah Eskişehir ekibi olarak ordayız.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bakalım bir de spirit fbl var, onu da deneriz belki ilerleyen zamanlarda... Çek mucizesiymiş diyorlar :)

Mustafa Çoban.' Alıntı:
178$ şu an için eğer bu fiyata BD3sx in işini yapıyorsa batar BD

Bu arada bu konu arada kaynadı... SPIRIT FBL incelemesini merakla bekliyoruz Rasim :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bu arada bu konu arada kaynadı... SPIRIT FBL incelemesini merakla bekliyoruz Rasim :thumbup:

Önümüzdeki hafta o işe el atacağız inşallah Mehmet abi. Ürün şu anda istanbulda... Göndericiden 4 mart akşam saatlerinde alındı, 5 mart sabah yurtdışına sevk edildi. 6 mart sabah da istanbula geldi. Ceska Posta şaka gibi hızlı ve sadece 6 dolar... Pakete de ürün bedeli 0 yazıyorlar, umarım gift olarak kıllanmazlar istanbuldakiler...

Ürünü Mevlüt abi aldı, forzaya kuracağız. Ben bd3sx devam ;)

Koala Kbar gibi bunu da video destekli falan yapmayı planlıyorum.

Rasim Öztürk' Alıntı:
...Koala Kbar gibi bunu da video destekli falan yapmayı planlıyorum.
Fiyat konusunda gerçekten de çok güzel bir ürün. Özellikle yeni başlayan ve ekonomik çözüm isteyen arkadaşlar için iyi bir alternatif olabilir. Bu durumda hazırlayacağın video çok makbule geçecektir ;) :thumbup:

Rasim Öztürk' Alıntı:
...Koala Kbar gibi bunu da video destekli falan yapmayı planlıyorum.
Bu videolar çok tutar Rasim. :laugh:

Türker Akgün' Alıntı:
Bu videolar çok tutar Rasim. :laugh:

Kbar 3.252 kez izlenmiş Türker abi, altına yabancı arkadaşlar yorumlar yazıyorlar. Keşke ingilizce hazırlasaymışım :) İrem Derici Kalbimin Tek Sahibine ile yarış halindeyim ;D

Forumda tutsun yeter yaa... Allah razı olsun diyorlar yetiyor :)

Bi hafta salladık, ne görsel ne bi haber var :)