Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Ben boş geçmedim :D ama tek başıma bişey de çekemedim. Uçakçılarla takıldık bu hafta. Yeşil ışıklarım acayip güzel oldu helilerde, gece bile uçar bunlar böyle :D

Emre Kaman' Alıntı:
Ben boş geçmedim :D ama tek başıma bişey de çekemedim. Uçakçılarla takıldık bu hafta. Yeşil ışıklarım acayip güzel oldu helilerde, gece bile uçar bunlar böyle :D
İnanmayız, en azından 1-2 foto olmalıydı Emre :laugh:

İlker Sönmez' Alıntı:
Spirit FBL uçuşunu bekliyorum , çalışıyorsa yırttık demektir :)

Haftasonu inşallah :)

Cezka Posta ile 6 dolarlık kargo ile 4 martta müşteriden alındı, 6 martta istanbula geldi. Şu anda eskişehirde, muhtemelen yarın dağıtımda olacak. Mevlüt abinin iş durumu nasıldır bilmiyorum da, ünite ve modeli bırakırsa haftasonuna kadar ayar işini hallederiz. Hava da çok güzel bu aralar, umarım bozmaz.

İnşallah yarın teslim alırım. Eskişehirde gorunuyor suan yarın gıdıp teslim alacağım. Teslim aldıktan sonra artık Rasim elini öper[emoji1]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İki pil uçtum açıldım :) Fazlası yemedi, hava dehşetengiz soğuktu :eek:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bakıyoruz da yavaş yavaş hafta içi kaçak uçuşlar başlamış Rasim :halay:

Arada kaçıyoruz Mehmet abi :laugh: Havalar tam olmadı ama ısınma turlarına başladık...

Yeni mekanın deneme sürüşleri bunlar :) Bulduk bir dağ başı, keyifli olacak mı bakacağız. Dün benim X3'ün escsi bilinmedik bir nedenden gaz kesti, biraz sert bir inişle, bir skidle kurtardık. Ama bir skide 20 lira, onun kargosuna 30 lira, toplamda bir sert inişe 50 lira toka etmek de üzüyor insanı. Bu işin fıtratında da bu var :D

Emre Kaman' Alıntı:
Yeni mekanın deneme sürüşleri bunlar :) Bulduk bir dağ başı, keyifli olacak mı bakacağız. Dün benim X3'ün escsi bilinmedik bir nedenden gaz kesti, biraz sert bir inişle, bir skidle kurtardık. Ama bir skide 20 lira, onun kargosuna 30 lira, toplamda bir sert inişe 50 lira toka etmek de üzüyor insanı. Bu işin fıtratında da bu var :D
O zaman sana da geçmiş olsun Emre, 1 skid ile ucuz atlatılmış bir olay olmuş bu da :(

Ben bugün yine çıktım :D Rasim bu aralar biraz devamsızlık yapıyor, velisiyle görüşücem ;D dün kırılan skidi yenisi gelene kadar epoksiyle idare etmeye ikna ettim, bugün sorun çıkarmadı. Esc ile de konuştum, çiçek gibi oldu. Rüzgar biraz fazlaydı x3 için ama ben ondan daha fazla debelendim rüzgarda, yeni mekan biraz dağ başı olduğu için esti mi çok soğuk esiyor.

Pilleri bitirdikten sonra arazi bakmaya çıktım. Gözüme kestirdiğim iki yer daha var ama, hiç birinde çayırın rahatlığı yok. Çayırda sinek olmasa üzerine uçuş alanı yok vallahi..

Ne foto ne video... Duy da inanma ;D

Ben de bugün Dubai'de uçtum 5 lipo, ordan da Kahire'ye doğru yol alıyorum şimdi :p

Rasim Öztürk' Alıntı:
Ne foto ne video... Duy da inanma ;D

Ben de bugün Dubai'de uçtum 5 lipo, ordan da Kahire'ye doğru yol alıyorum şimdi :p

Gel de, çek fotoyu arkadaşım. Bi başıma dağ başlarında geziyorum, kurda kuşa yem olacam... ;D

Rasim Öztürk' Alıntı:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu senin Protos mu?