[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)
Bugün hava akşama doğru soğumakla beraber, öğlen vakitlerinde çok iyiydi, hatta bir ara montu da çıkardım.
Gaui X7 ayarları yapıldı, güzel güzel uçtu. Kafa turu ölçümleri yapıldı, yüzde 80 throttle'da 2000 gibiydi. Biraz daha gideri var gibi.
Protos sonunda sıkıntısızdı... ele ve ail yönlerinden flipler, becerebildiğim kadarıyla half piro yapabildim bol sayıda... Son pilde biraz saçmalamaya başladım üniteye güvenerek. İlk ciddi kırımdan bugün kurtardı. Yani bazen tam hakim olamadığımda ufak ufak rescue ya dokunmalarım oluyordu ama yüksek irtifada olduğu için onları tam saymıyordum, sonuçta kolaya kaçıyordum ünite ile ve istesem çoğunda kendim de kurtarabilirdim. Ama bugünkü biraz daha ciddi oldu, tamamen gitti kontrol ve yüksek hızda darmadağın ederdim modeli... Yanii parasının artık kaçta kaçını çıkardı bilmiyorum da artık daha aktif kullanıyorum üniteyi
Forza 450 her zamanki gibi güzel... Mevlüt abi uçuşlarını gerçekleştirdi. Bir ara ben aldım modeli, pilde 30 saniyelik bir timer kalmıştı. Öyle kendi etrafında iki döndürdüm, iki de flip attım. Rescue yok ve model de emanet olunca çok saçmalamadım tabi ama onca havada uçururken bişey olmadı, yere inince kuyruk çukur bir yere sürttü, kayış gevşedi. (yolda teker izleri var, onların birinin çukuruna denk gelmiş
) Sıkalım dedik bu sefer vida sıyırdı (sıyırmadı aslında kafası koptu
). Neyse tail boom holder alıp halledeceğiz, kocaeliye yetişir
Gelelim başımın belasına...
130x ile dün çok güzel uçmuş ve bugün protosla yapacaklarıma hazırlanmıştım. Bugün de bir pil güzel uçtum. Birkaç bişeyler yaptım, keyifliydi uçuşu... Sonra ikinci pilde enerjiyi verdim, gaz verdim kuyruk tutmadı, model etrafında döndü. Böyle böyle üç sefer denedim. En sonunda kuyruk servosu tutmaya karar verdi, bir dakika kadar uçurdum. Ama 1-2cm lik bir sallantı vardı. İndireyim gaini bir daha kontrol edeyim dedim. Tam gazda modele enerji verdim, ışıkları kontrol ediyorum kart üzerinde... Motordan bi duman yükseldi
Neyse enerjiyi kestim falan... Sonra normal başlatıp motoru kontrol ettim, tam gazda bile ya çalışıyor çok düşük hızda yada hiç çalışmıyor arası... Güzelim spin 8500kv motor "anlamadığım bir şekilde" yalan oldu.
Birkaç foto... (geri kalanlar Emre abi tarafından paylaşılacak)
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol