Black Horse SU-26M Tamir
Sümer abi nerdesin kaç gündür ortalık bu helicilere kaldı
lazer kesim çok iyimiş abi bundan sonra yolum hep lazerciye düşecek gibi bu arada bende bi detay paylaşayım bak modelde 26CC CRRC PRO GP 26R motor kullanılacak tabi bu sadece maiden için, P47 deki motoru sökmek istemedim şimdilik, maiden başarılı olursa eğer, DLA32 yi söküp buna takıcam
Teşekkür ederim Deniz
Sümer Yamaner' Alıntı:Yahu ne atıp tutuyonuz arkamdan.
Bir kere laser kesime hastayım. Hatırlarsanız Sea Fury burnuna birbuçuk kiloluk ağırlığı da benzer (plazma) bir yöntemle kestirmiş ve hayran kalmıştım. Geçenlerde ise PM Model (Selim Etger Hoca) ziyaretimde canlı canlı izledim. Yanlış anlamayın ama öküz treni nasıl seyrediyorsa ben de 24 saat kesintisiz izleyebilirim o kesimi. Muhteşem birşey.
Bu arada birkaç noktayı saptadım, izninizle paylaşayım.
Arslan hocam karizma bir saç yapmış görmeyeli. (Benim gibi saç özürlü olunca ilk bu dikkat çekiyor).
İkincisi bence Mesut hepinizi yedi! Dikkat ederseniz son fotoğraflardaki kanatlar SIFIR kanat. Hiç onarılmış kanat öyle mi olur? İsterseniz ben size gerçek onarılmış kanatların fotoğraflarını gönderirim. Yamalı yamalı. Bu ne böyle kardeşim...
Sümer abi nerdesin kaç gündür ortalık bu helicilere kaldı
lazer kesim çok iyimiş abi bundan sonra yolum hep lazerciye düşecek gibi bu arada bende bi detay paylaşayım bak modelde 26CC CRRC PRO GP 26R motor kullanılacak tabi bu sadece maiden için, P47 deki motoru sökmek istemedim şimdilik, maiden başarılı olursa eğer, DLA32 yi söküp buna takıcam
DenizSERT' Alıntı:abi harika olmuş elinize sağlık
Teşekkür ederim Deniz