Black Horse SU-26M Tamir

Ynt: Black Horse SU-26M Tamir

Mesut AKIN' Alıntı:
Maiden ucusu hatta 5 depo ucus gerceklesti :) cok sukur sikintisiz hersey agirlik merkezi sorunsuz , ailerona 3 4 tik trim verdik okadar :)

yalniz 26 lik motor cok az bi zayif kaldi tirmanisi var ama yolun yarisinda kaliyor :p
Vay süper haber, gözümüz aydın üstad :thumbup: :halay:

Tesekkurler Mehmet abi :)

maglesef vidyo yok abi :( bu bulusmalard ben foto vidyo cekmezsem kimse cekmiuor biliyorsun :( kendi kendimi de cekemiyorum henuz :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mesut AKIN' Alıntı:
Tesekkurler Mehmet abi :)

maglesef vidyo yok abi :( bu bulusmalard ben foto vidyo cekmezsem kimse cekmiuor biliyorsun :( kendi kendimi de cekemiyorum henuz :D
Evet bu durumun farkındayız ne yazık ki :embarras: Neyse sağlık olsun ;)

Mesut AKIN' Alıntı:
Maiden ucusu hatta 5 depo ucus gerceklesti :) cok sukur sikintisiz hersey agirlik merkezi sorunsuz , ailerona 3 4 tik trim verdik okadar :)

yalniz 26 lik motor cok az bi zayif kaldi tirmanisi var ama yolun yarisinda kaliyor :p

Hadi hayırlı olsun üstad, güle güle kullan :bravo:

Sen onu nasolsa kıvamına getirirsin zamanla. :yuppi:

Black Horse SU-26M Tamir

Mesut, iyi haber, eline sağlık! :bravo: Yalnız hiç olmazsa 2 poz foto olaydı eyiydi!...

Türker Akgün' Alıntı:
Hadi hayırlı olsun üstad, güle güle kullan :bravo:

Sen onu nasolsa kıvamına getirirsin zamanla. :yuppi:

Sağolasın Türker, bu akşam vaktim olur ise DLA32 yi P47 den söküp buna takıcam :) elimdede yak54 covlingi var ve modelin ölçüsüne tam uydu :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Omer Erkan' Alıntı:
Mesut, iyi haber, eline sağlık! :bravo: Yalnız hiç olmazsa 2 poz foto olaydı eyiydi!...

Teşekkürler Ömer abi :) 2 poz hemen ekleyelim abi :D

Mesut AKIN' Alıntı:
Sağolasın Türker, bu akşam vaktim olur ise DLA32 yi P47 den söküp buna takıcam :) elimdede yak54 covlingi var ve modelin ölçüsüne tam uydu :D
Elindeki Cowling denk gelmesi süper olmuş :thumbup: Eğer DLA32 buna uyarsa, artık P47 için ne yazık ki yeni bir DLA32 daha alman gerekecek galiba :embarras:

Black Horse SU-26M Tamir

P47 ye NGH35 takabilirim abi :D ilerde tabi :D DLA32 den daha güçlü P47 ye daha iyi gelir :)

Black Horse SU-26M Tamir

Sümer Yamaner' Alıntı:
Kıyma P47'ye. Sökme motorunu...
Bence de abi, ama Mesut'ta haklı. Şimdi uçuş önceliği SU-26M. Hemen 2.motor almakta kolay değil, bu durumda sökmek en kolay çözüm gibi geliyor ama.... Ne bileyim valla zor bir durum :rolleyes:

Sumer abi motor icin.prodam mount aldim sadece 4 vida sokup alucam motoru , yoksa ucagin ayarlarini bozmak istemiyorum elbette :) su zipirla biraz takilayimda P47 yi beraner ucuracak biri yok abi :( tek basima ucmaktan da zevk alaniyorum oyle olunca :( Mert zamaninda al al beraber ucariz dedi , kendiside P47 aldi black horse un ama ne yazikki o is oylece lafta kaldi , sparrow ucuruyor sadece