Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesut usta bunu bitirmiş , testlerini yapmış ,uçuşa hazır hale getirmiştir bile.Yoksa merakla beklemeyi falan düşünmeyin , servoları bulsun yarın maiden uçuşunu görürsünüz........
Bende aslında sonucu merak ediyorum, canlandırdığın iyi oldu Mesut. Bu arada, yeni fark ettim, dişli kutusunun ayakları da tükenmez kalemden devşirme. İyi fikir!
Mesut usta bunu bitirmiş , testlerini yapmış ,uçuşa hazır hale getirmiştir bile.Yoksa merakla beklemeyi falan düşünmeyin , servoları bulsun yarın maiden uçuşunu görürsünüz........
Selamlar Yak54 ün emekli olmasından sonra bu modeli diriltmeye karar verdim 26CC motorla uçmaz diye elimdeki P47 de bulunan DLA32 yi söküp kullanmaya karar verdim ve dün gece ilk startı verip, emekli YAK54 ten arta kalan iniş takımlarını monte ettim sonrada rudder servosunun montajını yaptım, biliyorsunuz modeli kırımlı halde almıştım, ilk sayfada yazdığı gibi kanadın birinde 4 adet sinir eksik ve bunuda bu hafta Arslan abi ile onun atölyesinde halledicez inşallah
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet abi bu haftasonuna yetişirmi bilemem, elimde başka işlerde var, şu hani scale agusta raptor 50 vardı, arkadaşa bensiz bişeyler yapma dedim ama 3 kere uçma teşebbüsünde bulunup 3 kere kırmış şimdi bide onunla uğraşıcam
Mehmet abi bu haftasonuna yetişirmi bilemem, elimde başka işlerde var, şu hani scale agusta raptor 50 vardı, arkadaşa bensiz bişeyler yapma dedim ama 3 kere uçma teşebbüsünde bulunup 3 kere kırmış şimdi bide onunla uğraşıcam
Kadir bu model başka bir arkadaşımındı kırım yaşadı ve çöpe atacaktı bende tamir edip kullanırım diye almıştım yaz başında inşallah uzun ömürlü olur kardeşim
Omer Erkan' Alıntı:
Mesut, kolay gelsin! Bu farklı modelmi? El yapımı redüksiyonlu heli motoru denemeleri ne oldu? ???
Ömer abi elektrikli düşündüğüm model bu ama yakıtlı Yak54 ü kaybedince bunu yakıtlı devam etmeye kararı verdim
Arslan abşinin atölyede kanat sinirlerinin kalıbı çıkması için beklerken evde modeli tamamlamaya çalışıyorum akşamları kanatlar geldiğinde sadece servolarını takmak kalsın gövde hazır olsun diye uğraşıyorum
gövdedeki daha önce açılmış olan deliği tachometre takarak değerlendirmeye karar verdim, ayrıca rudder ve elevatör servolarınıda taktım
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
belki bi ihtimal, cumartesi bütün gün çalışıp kanadı bitirirz , Arslan abi müsayitmi bilemiyorum , dün yoğundu bu konuyu açtım ama netleştiremedik konuşuruz daha dedik kaldı öyle