Başlangıç modellerinden hangisi?
Abi aslında panik olmak değil. Her an bir sorun çıkıyor anlamsız bir şekilde Aslında baştada dikkatli dikkatli montajlarını yapmıştım, şu easylinkler çok kötü bir şey çıkartıyorum geri takamıyorum, takıyorum geri çıkartamıyorum. Ya ben bir şekilde aksilik üretiyorum yada onlar gelip beni buluyor abi.
Sümer Yamaner' Alıntı:Hayır inceltme...
Ben bu kadar sorunu nasıl yaşayabildiğini çözemiyorum.
Elevatör zor hareket ediyor diyorsun. Pushrodu servodan ve elevatörden ayırırsın. Tek tek kontrol edersin. Elevatör boşta rahat hareket ediyor mu? Pushrod boşta rahat hareket ediyor mu? Pushrod elevatöre bağlanınca rahat hareket ediyor mu? Pushrod servoya bağlanınca rahat hareket ediyor mu? Toplam iki dakikalık bir iş. Sorun hangi bağlantıdaysa onun üzerine yoğunlaşırsın daha sonra.
Aynısı ön dikme için geçerli.
Neden adım adım ve sakince gidip sorunu bulup düzeltmek yerine panikle olmadık çözümler peşinde koştuğunu anlayamadım lütfen bağışla.
Abi aslında panik olmak değil. Her an bir sorun çıkıyor anlamsız bir şekilde Aslında baştada dikkatli dikkatli montajlarını yapmıştım, şu easylinkler çok kötü bir şey çıkartıyorum geri takamıyorum, takıyorum geri çıkartamıyorum. Ya ben bir şekilde aksilik üretiyorum yada onlar gelip beni buluyor abi.