Depoya yer yaptım. Depoyu 1cm geride bıraktım. Çünkü boruları firewall'ın içine sokunca hortum kırılıyor.(motor iyice firewall'a dayandığı için) Bu şekilde güzelce sağ taraftan çıkıyor.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Aynı zamanda kaputu tekrardan ayarladım. Ve kaplamalarım geldi
Hatta rudder kanatçığını kapladım denemek için. Sonuç bence güzel oldu ama olması gereken şekilde yaptığımı sanmıyorum. Yine de anlatayım kısaca.
Kaplamayı uygun şekilde kestikten sonra elle yapıştırdım. Birkaç küçük hava kabarcığını çıkardım. Evdeki normal ütüye atlet geçirdim ve gelişigüzel ütüledim. Kolay parça olduğu için zor olmadı. Ütünün soğuk derecesi var. Elimi gezdirebiliyorum. Muhtemelen 50° falan. Biraz ısıtıp biraz soğutarak yapıştırdım. Zaten elle bile baya yapışıyor. Sonra sıcak hava tabancası ile 350°de ısıttım. Tabi uzak tutarak. Baya yumuşadı falan. Sonra hafif gerilmeye başlar gibi oldu. Heralde yeter dedim ve ısıtmayı bıraktım. Sonra iyice gerildiğini farkettim. Bence güzel oldu.
Kaplama kağıdım 31 parlak kırmızı ve 55 parlak nane oracal 641.
103x126 330g yaptığım hesaba göre kaplama kağıdı bu rakamın 3de 1i. Gerisi koruyucu kağıt. Hatta 3de 1den çok az daha hafif olabilir.
Kaputu da kapladım. Sorun yok. Fena olmadı gibi.