Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları

Mustafa Hacılar' Alıntı:
İbrahim hayırlı uğurlu olsun, kırımsız kazasız günlerde kullanırsın inşallah, konu, anlatımda çok güzel emeğine sağlık kardeşim. :saygilar:
Eyvallah Mustafa'm
Allah razı olsun kardeşim, rabbim daha da iyilerini sana nasip eylesin inşallah :saygilar:
beğenmene sevindim :)
gökhan cünlü' Alıntı:
:saygilar: kırımsız uçuşlar diliyorum abii çok güzel modell palleri yere degmez inşallah :RCKolik:
Çok teşekkür ediyorum Gökhan daha da iyileri sizlere nasip olur inşallah :saygilar:
iyi dileklerin için sağolasın kardeşim :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Videoları henüz izleyemedim ama gördüğüm kadarı ile yeni Tisört ile güzel bir sunum olmuş :thumbup: Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir konu sonrası başarılı bir maiden ile modeli havalandırmak dileğiyle :halay:
Çok teşekkür ediyorum Mehmet Abi, :saygilar:
gelenek yerini bulsun ve daha da iyileri sizlere nasip olsun inşallah :D
yeni tişörtümüzle tanıtımı yapmak istedim, benim de hoşuma gitti izleyince :coolxf:
inşallah maideni de sorunsuzca yaparız abi, ayrıca rezerveler için teşekkürler %p

Çok yerinde tercih olmuş, hayırlı uğurlu olsun , kırımsız uçuşlar :halay: :halay: :halay:

Bi ara seninle bi Viranşehir buluşması mı yapsak.

Kağan Kazancı' Alıntı:
Çok yerinde tercih olmuş, hayırlı uğurlu olsun , kırımsız uçuşlar :halay: :halay: :halay:

Teşekkür ediyorum Kağan'ım.
Hep birlikte kırımsız uçuşlar olsun inşallah :saygilar:
Cahit Kaş' Alıntı:
Bi ara seninle bi Viranşehir buluşması mı yapsak.
Abi vallahi süper olur :bravo:
Şimdiden heyecan sardı :saygilar:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Allah razı olsun Mustafa'm :saygilar:
senin yaşadığın gerçekten talihsizlik oldu kardeşim,
bakalım deneyip görecez, sonuçta elektronik bir aksam ne çıkarsa bahtımıza, gönderebildin mi esc yi?
dediğini denemeden kaldırmam modeli ;)
Fastlad dan anca dün dönüş yaptılar yarın kargoluyorum bakalım ne zaman geri gelicek

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Atabek' Alıntı:
Fastlad dan anca dün dönüş yaptılar yarın kargoluyorum bakalım ne zaman geri gelicek

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi hayırlısı olsun kardeşim :saygilar:

Hayırlı olsun

Akay Gulmer' Alıntı:
Hayırlı olsun. Kırımsız uçuşlar dilerim. normal posta ilemi geldi. yoksa Özel kargo ilemi. Hangi siteden almıştınız. Gönderen firma ürün bedelini düşük göstermismiydi. Gümrük açıp kontrol etmesine ragmen gümrük komisyonu yansımaması çok güzel olmuş. fiyatının yüksek olması nedeni ile gümrük sorunları genelde oluyor. Özellikle Amerika dan gelen ürünlerde. Nedense Amerika ürün fiyatlarını gerçek fiyatlarında gösteriyor. Towerhobbies den gelen rf7,5 kumandamın ve Alıminyum çantanın bedeli düşük olmasına ragmen normal postada gümrüğe takılarak % 20 komisyon ödedim. Bende Helipros sitesinden Beast x Plus içerisinde olan kombo kitten aldım. KArgo bedelini onlar karşıladı. (sanırım ürün bedelini de düşük gösterdiler - Ben böyle yapmalarını istedim) Suan İşpanbul ptt de Gümrükte beklemede . Pazartesi / salı belli olur komisyona takılıp takılmayacağı. ama paketin ağırlığı 5620 Gr olarak gözüküyor. sizin gelen paketin ağırlığı ne kadardı. Lipolar hariç tabi. normal ağırlık 2800 Gr civarında sanırım.
Çok teşekkür ederim Akay Bey :saygilar:
Ürünü Fastlad'den aldım özel kargo ile geldi UPS ile ortalama 170lira kargo tuttu.
Ürünün bedeli firma tarafından düşük gösterildi ingiltere firması olduğundan düşük gösteriyorlar fakat ABD firmaları düşük göstermezler sizinkini yapmışlarsa şansınıza olmuş diyeyim.
Şimdiden hayırlı olsun sizinki de inşallah takılmaz.
Benim paket 6.900gr dı Lipolar dahil ortalama 1600gr lipo düşersek 5.300gr kitin ağırlığı çıkıyor.

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Teşekkür ediyorum Kağan'ım.
Hep birlikte kırımsız uçuşlar olsun inşallah :saygilar:Abi vallahi süper olur :bravo:
Şimdiden heyecan sardı :saygilar:
Senin model hazır olsun. O zaman konuşalım buluşma işini. Havaların biraz düzelmesi de gerek sanırım.
Aslında Viranşehir değil de Mardin de olabilir. Belki buraları gezip görmek istersin. Daha önce gelmediysen Mardine tavsiye ederim.

Cahit Kaş' Alıntı:
Senin model hazır olsun. O zaman konuşalım buluşma işini. Havaların biraz düzelmesi de gerek sanırım.
Aslında Viranşehir değil de Mardin de olabilir. Belki buraları gezip görmek istersin. Daha önce gelmediysen Mardine tavsiye ederim.
Aynen dediğin gibi model hazır olunca buluşuruz abi %p
Yer farketmez maksat birliktelik olsun.
Mardin'i biliyorum, hem askerlik hem normal gezmelerim oldu, ayrıca hanım şu an formasyon alıyor artuklu da dersleri haftasonu, bi ayarlama yapılablir :thumbup:

Akay Gulmer' Alıntı:
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Heliproos sitesinden ilk defa alışveriş yaptım. Bu kit orada diğer sitelere göre 35-40 usd daha ucuzdu ve gönderi ödemesini karşıladılar. Siteden gelecek ürün orijinal ürün gelir sanırım. Clon veya kutunun içinden başka bir seyler çıkmaz sanırım. Kısaca dolandırıcı bir site olduğunu düşünmüyorum. bunu için kutu ağırlığını sormustum.

Ben suan kullandığım 550 Dominatörümü o siteden almıştım, herhangi bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Akay Gulmer' Alıntı:
Faturayı 35,99 usd olarak gösterdim.

Mail attığınız faturayı 35,99$ gösterdiyseniz sorun olacağını sanmıyorum, vergisiz alırsınız ürününüzü.

Ana Rotor, Kuyruk Rotor ve Kuyruk toplama aşamaları ilk sayfaya eklenmiştir