Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Tek kelime ile harika bir konu oldu Ibrahim. Gerek açıklayıcı notlar, gerek resim gerekse de videolar ile şahane bir kaynak
Emeğine sağlık kardeşim.
Daha önce "Model Inceleme" Indeks sayfamıza ilave ettiğimiz bu konuyu hemen sabitliyorum
Inşallah en kısa süre içerisinde MAIDEN hep beraber görürüz
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Teşekkür ediyorum Mehmet Abi
yararlı bir konu olduysa ne mutlu bizlere
Gpro üniteyi de çözebilirsem onu da kaynak olarak üniteler bölümüne ekleriz inşallah
- frame kenarlarını zımparalamayı düşündüm fakat çok yumuşak geldiğinden gerek duymadım, keskin değildi yani, zaten tek frame kenarına denk gelen kablo o görünen yer. Kabloyu kesme durumunu hissetseydim zımparalardım. Ama önerin yine de yapmam yönünde olursa yaparım kesinlikle.
-Benim de dikkatimi çekti paylaşayım dedim boom caseyi.
-Daha önceden metal servo kolları ile ilgili yorumunu okumuştum abi fakat Doğukan da bu servolardan kullanıyor, onun dediği, servoya dışardan bir baskı geldiğinde( kırım aşamasında) direk kendisini korumaya alıyor, diş sıyırmasına karşın demişti, onun açıklamalarını dikkate alarak taktım direk metal kolları. Bu konuyla ilgili aslında detaylı bir açıklama alabiliriz Doğukan'dan.
-Evet dörtlü kolların uygun olanlarını ayarlamayı atlamış bulunmaktayım
ki yedek oldukça çok koymuşlar dörtlü kollardan, tekrardan ayarlama yapabilirim.
-Şimdi içim rahatladı boşluk konusunda
-Allah razı olsun Abicim, Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin, ona ait bir model olduğuna inandırdım, yoksa bana yar etmez onu
Öneriler için tekrardan teşekkürler