burak93 Uye Katılım 19 Haz 2013 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 Yaş 31 7 Ocak 2016 #16 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları hayırlısı olsun kırımsız sorunsuz uçar inşallah benimde almak istediğim bir model ama 1000 dolar olması bütçemi aşıyor
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları hayırlısı olsun kırımsız sorunsuz uçar inşallah benimde almak istediğim bir model ama 1000 dolar olması bütçemi aşıyor
Doğukan Ocak RcFanatik Katılım 3 Eki 2014 Mesajlar 3,270 Tepkime puanı 2,691 Yaş 31 Konum Ordu Web sitesi www.facebook.com İlgi Alanı Heli 7 Ocak 2016 #17 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbrahim abi hayırlı uğurlu olsun , kırımsız uçuşların olsun inşallah Abi videoda bahsetmemişsin , gümrük vs problem çıktı mı? Sanırım UPS ile gelmiş?
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbrahim abi hayırlı uğurlu olsun , kırımsız uçuşların olsun inşallah Abi videoda bahsetmemişsin , gümrük vs problem çıktı mı? Sanırım UPS ile gelmiş?
Tevfik Sıkılı Kıdemli Uye Katılım 12 Haz 2013 Mesajlar 1,536 Tepkime puanı 1,055 İlgi Alanı Heli 7 Ocak 2016 #18 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbrahim hayırlı olsun, kırımsız keyifle uçur.
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbrahim hayırlı olsun, kırımsız keyifle uçur.
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,816 Tepkime puanı 15,484 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 7 Ocak 2016 #19 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbrahim hayırlı uğurlu olsun. Bizlerle paylaşımın içinde ayrıca teşekkürler, yanındaymışız gibi hissettik ve keyif aldık. İnşallah hiç vazgeçemeyeceğin, uzun yıllar keyifle uçacagın bir model olacak. Kurulum ve maiden'ı da merakla bekliyoruz.
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbrahim hayırlı uğurlu olsun. Bizlerle paylaşımın içinde ayrıca teşekkürler, yanındaymışız gibi hissettik ve keyif aldık. İnşallah hiç vazgeçemeyeceğin, uzun yıllar keyifle uçacagın bir model olacak. Kurulum ve maiden'ı da merakla bekliyoruz.
Özkan Çıkıkçı Çalışkan Uye Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 597 Tepkime puanı 885 Yaş 51 Konum İstanbul İlgi Alanı Heli 7 Ocak 2016 #20 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbrahim hayırlı olsun montaj için Align herşeyi düşünmüş sorun yaşamazsın ,alıcını tak uçur
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbrahim hayırlı olsun montaj için Align herşeyi düşünmüş sorun yaşamazsın ,alıcını tak uçur
efsunkar3356 Kıdemli Uye Katılım 18 May 2014 Mesajlar 2,076 Tepkime puanı 0 Yaş 36 7 Ocak 2016 #21 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbrahim hayırlı olsun. Çok yakışıklı bir model olucak işallah. Kutu açılımı çok sade ve güzel olmuş. Her şeyi net olarak ortaya koymussun. Align dünyada fiyat performans olarak dünyada tek . Ve bunun önüne de kimse geçemicek büyük ihtimal. Tekrar hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin için. SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbrahim hayırlı olsun. Çok yakışıklı bir model olucak işallah. Kutu açılımı çok sade ve güzel olmuş. Her şeyi net olarak ortaya koymussun. Align dünyada fiyat performans olarak dünyada tek . Ve bunun önüne de kimse geçemicek büyük ihtimal. Tekrar hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin için. SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burak Uye Katılım 15 May 2013 Mesajlar 142 Tepkime puanı 1 Yaş 35 Web sitesi www.flickr.com 7 Ocak 2016 #22 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları Abim hayırlı uğurlu olsun. Kırımsız, sıkıntısız, uzun yıllar uçarsın inşallah. Harika bir model 550, hep sevmişimdir. Bu arada videolar da çok güzel olmuş. Kamera açıları oldukça profesyonel. Sen daha önce spikerlik yapmışmıydın abi. Maşallah tvdeki spikerlere taş çıkartıyorsun.
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları Abim hayırlı uğurlu olsun. Kırımsız, sıkıntısız, uzun yıllar uçarsın inşallah. Harika bir model 550, hep sevmişimdir. Bu arada videolar da çok güzel olmuş. Kamera açıları oldukça profesyonel. Sen daha önce spikerlik yapmışmıydın abi. Maşallah tvdeki spikerlere taş çıkartıyorsun.
Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,037 Tepkime puanı 12,267 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 7 Ocak 2016 #23 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları Sınıfta ders anlatma tonunda
yunuskapısız Yeni Uye Katılım 20 Şub 2015 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 Yaş 35 İlgi Alanı Heli 7 Ocak 2016 #24 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları abicim hayırlı ugurlu olsun kırımsız ucuşlar dilerim İNŞALLAH
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları abicim hayırlı ugurlu olsun kırımsız ucuşlar dilerim İNŞALLAH
Cem Yolcubal Çalışkan Uye Katılım 6 Ara 2014 Mesajlar 362 Tepkime puanı 448 Yaş 32 Konum istanbul İlgi Alanı Multikopter 7 Ocak 2016 #25 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları ibrahim abi model çok güzel kırımsız uçuşlar
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları ibrahim abi model çok güzel kırımsız uçuşlar
MURAT SAMASTI Çalışkan Uye Katılım 31 Mar 2015 Mesajlar 258 Tepkime puanı 259 Yaş 44 Konum sakarya Web sitesi www.muratrulmanhirdavat.com İlgi Alanı Heli 7 Ocak 2016 #26 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbram abi tebrikler mukemmel bir secim hy ugurlu olsun ins bulusmalarda bol bol kirimsiz ucuslar dilerim kutu acilimi ve sunum tebrikler.
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbram abi tebrikler mukemmel bir secim hy ugurlu olsun ins bulusmalarda bol bol kirimsiz ucuslar dilerim kutu acilimi ve sunum tebrikler.
arda Kıdemli Uye Katılım 15 May 2013 Mesajlar 2,144 Tepkime puanı 2 Yaş 36 7 Ocak 2016 #27 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbrahim hayırlı olsun kardeşim. Böyle güzel bir paylaşımda sana 600 nitroyu satmayarak katkım olduğu için ayrıca mutlu oldum..
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları İbrahim hayırlı olsun kardeşim. Böyle güzel bir paylaşımda sana 600 nitroyu satmayarak katkım olduğu için ayrıca mutlu oldum..
Mehmet ÖZER Tecrübeli Uye Katılım 13 Nis 2014 Mesajlar 927 Tepkime puanı 605 Yaş 33 Konum Ankara İlgi Alanı Hepsi 7 Ocak 2016 #28 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları KPSS'den beklediğim puanı alabilirsem ,muhtemelen bu yaz benimde alacağım bir model kendileri. Hayırlı olsun kırımsız uçuşlar
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları KPSS'den beklediğim puanı alabilirsem ,muhtemelen bu yaz benimde alacağım bir model kendileri. Hayırlı olsun kırımsız uçuşlar
bydmrblk Kıdemli Uye Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1,838 Tepkime puanı 1 Yaş 40 7 Ocak 2016 #29 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları Cemil ÖZMEN' Alıntı: İbrahim hayırlı olsun kardeşim, kazasız kırımsız güzel günlerde ağız tadıyla uçurman dileği ile. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi iyi dileklerin için teşekkürler Mehmet ÖZER' Alıntı: KPSS'den beklediğim puanı alabilirsem ,muhtemelen bu yaz benimde alacağım bir model kendileri. Hayırlı olsun kırımsız uçuşlar Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkürler Mehmet İnşallah sana da nasip olur cem yolcubal' Alıntı: ibrahim abi model çok güzel kırımsız uçuşlar Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ediyorum Cem Yunus Kapısız' Alıntı: abicim hayırlı ugurlu olsun kırımsız ucuşlar dilerim İNŞALLAH Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim, daha da iyileri sana nasip olsun inşallah BURAK GAMSIZ' Alıntı: hayırlısı olsun kırımsız sorunsuz uçar inşallah benimde almak istediğim bir model ama 1000 dolar olması bütçemi aşıyor Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ediyorum Burak inşallah daha da iyileri sana nasip olur, ben indirimden yararlandım ama şu an da da alacak olsan o kadar yok fiyatı
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları Cemil ÖZMEN' Alıntı: İbrahim hayırlı olsun kardeşim, kazasız kırımsız güzel günlerde ağız tadıyla uçurman dileği ile. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi iyi dileklerin için teşekkürler Mehmet ÖZER' Alıntı: KPSS'den beklediğim puanı alabilirsem ,muhtemelen bu yaz benimde alacağım bir model kendileri. Hayırlı olsun kırımsız uçuşlar Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkürler Mehmet İnşallah sana da nasip olur cem yolcubal' Alıntı: ibrahim abi model çok güzel kırımsız uçuşlar Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ediyorum Cem Yunus Kapısız' Alıntı: abicim hayırlı ugurlu olsun kırımsız ucuşlar dilerim İNŞALLAH Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim, daha da iyileri sana nasip olsun inşallah BURAK GAMSIZ' Alıntı: hayırlısı olsun kırımsız sorunsuz uçar inşallah benimde almak istediğim bir model ama 1000 dolar olması bütçemi aşıyor Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ediyorum Burak inşallah daha da iyileri sana nasip olur, ben indirimden yararlandım ama şu an da da alacak olsan o kadar yok fiyatı
Mustafa ÇOBAN Kıdemli Uye Katılım 28 Eki 2014 Mesajlar 2,604 Tepkime puanı 2,209 Web sitesi www.kervansaraykahve.com.tr İlgi Alanı Heli 7 Ocak 2016 #30 Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları Kardeşim hayırlı olsun çok güzel yeni heli yeni heyecan. Kırımsız uçuşları olsun inşallah.
Align TREX 550L Dominator // Kutu Açılımı // Montaj Aşamaları Kardeşim hayırlı olsun çok güzel yeni heli yeni heyecan. Kırımsız uçuşları olsun inşallah.