Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

Ynt: Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

ogulcan acar' Alıntı:
Abi herseyi satliga cikarmamin sebebi aslina bakarsan birazda korku hobi biraktigimdan degil sadece bi sure kenardan hala sizin aranizda olarak izlemek istiyorum bi cok seyin onemli ve cok dikkatli olinmasi gereken bi hobimizin oldugunun farkindayim ama arabanin kapi sacinin yarildigini gorunce biraz urktum acikcasi ve bu yuzden sadece kenardan sizleri izlemek istiyorum bi sure.
Kapı sacını yırttırmış mı :eek:......İşte üzerine basarak neden güvenlik kurallarını sürekli hatırlattığımızın önemli bir kanıtı olmuş sanki.Şükür ki cana zarar yok kardeşim.
Bence bu kırımın en sevindirici yanı bu.Panik olduğundan dolayı mı kontrolü kaybettin anlamadım ama senin pilotajın başlangıç seviyesini biraz geçmişti.
Çok çok geçmiş olsun , mala gelsin üzülme , korkuyu anlıyorum ama atmak için bir kenara çekilip tüm ekipmanı satma fikri yanlış bana göre.Biraz kafanı dinlendirebilirsin , yarın heli sevgin depreşip aynı masrafı yapmaktansa , şimdilik ekipmanın dursun bir kenarda.Hazır olunca daha dikkat ederek başlarsın.Bu arada araç komşuya mı aitti , sizin mi......Çok üzüldüm şimdi , tekrar geçmiş olsun kardeşim..... :(

Ynt: Ynt: Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Kapı sacını yırttırmış mı :eek:......İşte üzerine basarak neden güvenlik kurallarını sürekli hatırlattığımızın önemli bir kanıtı olmuş sanki.Şükür ki cana zarar yok kardeşim.
Bence bu kırımın en sevindirici yanı bu.Panik olduğundan dolayı mı kontrolü kaybettin anlamadım ama senin pilotajın başlangıç seviyesini biraz geçmişti.
Çok çok geçmiş olsun , mala gelsin üzülme , korkuyu anlıyorum ama atmak için bir kenara çekilip tüm ekipmanı satma fikri yanlış bana göre.Biraz kafanı dinlendirebilirsin , yarın heli sevgin depreşip aynı masrafı yapmaktansa , şimdilik ekipmanın dursun bir kenarda.Hazır olunca daha dikkat ederek başlarsın.Bu arada araç komşuya mı aitti , sizin mi......Çok üzüldüm şimdi , tekrar geçmiş olsun kardeşim..... :(
Evet abi heliye de arabaya da uzulmedim dedigin gibi mala gelsin ama arabanin kapisini gorunce bi gozlerim yuvalarindan cikti ya yoldan gecen birileri olsaydi diye :(
Neden gaz kestigini anlamadim bile bi anda kesildi video da goruldugu gibi.
Araba bizim simdi bide sanayi yollari gozuktu bana hazir bayram.oncesi :)

ogulcan acar' Alıntı:
Evet abi heliye de arabaya da uzulmedim dedigin gibi mala gelsin ama arabanin kapisini gorunce bi gozlerim yuvalarindan cikti ya yoldan gecen birileri olsaydi diye :(

geçmiş olsun,,, videoyu göremedim??

Ynt: Ynt: Ynt: Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

kadir kocaman' Alıntı:
geçmiş olsun,,, videoyu göremedim??
Konunun basinda kadir abi tesekkur ederim.

ogulcan acar' Alıntı:
Allah kurtarmış , dediğin gibi ya yoldan biri geçiyor olsaymış, buna da çok şükür. :rolleyes:
Üzülme kardeşim , bir sinirle herşeyi de satma , hatanın büyük kısmının aslında maiden yaptığın yerden dolayı sende olduğunu biliyorsun , biraz dinlen , sonra zararları temin ettikten sonra , güzel bir psikoloji ile , daha sakin ve geniş bir alanda yeniden devam edersin.Bir kırımla falan bu iş bırakılmaz, seni bırakmıyoruz.
Tekrar geçmiş olsun kardeşim......... :saygilar:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Allah kurtarmış , dediğin gibi ya yoldan biri geçiyor olsaymış, buna da çok şükür. :rolleyes:
Üzülme kardeşim , bir sinirle herşeyi de satma , hatanın büyük kısmının aslında maiden yaptığın yerden dolayı sende olduğunu biliyorsun , biraz dinlen , sonra zararları temin ettikten sonra , güzel bir psikoloji ile , daha sakin ve geniş bir alanda yeniden devam edersin.Bir kırımla falan bu iş bırakılmaz, seni bırakmıyoruz.
Tekrar geçmiş olsun kardeşim......... :saygilar:
Aynen abi hata tamamen bende kesinlikle bunu kabul ediyorum tabi amacla istenen arasinda fark olunca sonuc boyle oluyor benimki inis takimini yerden kesiyim yeterdi ama dedigin gibi sabirsizlik iste

ogulcan acar' Alıntı:
Konunun basinda kadir abi tesekkur ederim.

Gördüm şimdi, büyük talihsizlik ama flybarless ünitenin ayarlarından kaynaklaklı gibi geldi helikopter düz kalkmıyordu sende gazı arttırınca yöneldiği tarafa fırlamış,, akabinde gazın kesilmesi yinede hasarı azaltmış gibi geldi bana üstadlar daha iyi yorumlar yaparlar tabi de şahsi görüşüm..

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

kadir kocaman' Alıntı:
Gördüm şimdi, büyük talihsizlik ama flybarless ünitenin ayarlarından kaynaklaklı gibi geldi helikopter düz kalkmıyordu sende gazı arttırınca yöneldiği tarafa fırlamış,, akabinde gazın kesilmesi yinede hasarı azaltmış gibi geldi bana üstadlar daha iyi yorumlar yaparlar tabi de şahsi görüşüm..
Bende ayni fikirdeyim kadir abi ama yorumalari bekliyorum bakalim ne cikicak ortaya

Talihsiz bir durum olmuş, üzüldüm. Geçmiş olsun.

Hersey bi yana gaui alarak ne kadar dogru bi secim yaptigimi anladim 50tl masrafim var thk da da butun parcalar var :) arabayi saymiyorum tabi :)

Geçmiş olsun kardeşim. Cana geleceğine mala gelsin, üzücü bi durum ama sıkma canını vardır bundada bir hayır
can sağlığı olsun bundan ders çıkarmalı ve daha dikkatli aceleci olmamak gerekli çok üzülme. Bu durum modelci herkesin başına gelebilecek bi durum.

Çok geçmiş olsun.
Ben videoyu izlediğimde edindiğim izlenim şuydu. Sanki holdu çekmişsin ve pitch curve değerlerinin farklılığından heli havalanmış.
Tabi sanırım hold çekmedin.

Cok gecmis olsun kardesim ama sikma canini ankaraya donuste bereber yapariz her sorunu asariz dikat et kendine yeter :)

Geçmiş olsun Oğulcan, şükür kendine yada bir başkasına zarar gelmemiş. :(

Geçmiş olsun biraz ilginç bir kırım olmuş.Sanıyorum motor kestikten sonra açı almış o arada havalanmış.

Sağlık olsun cana gelmesin.