Hakan Ülgenalp
RcFanatik
Ynt: Ailemizin Yeni Uyesi GAUI X5 Montaj ve Kurulum
Bence bu kırımın en sevindirici yanı bu.Panik olduğundan dolayı mı kontrolü kaybettin anlamadım ama senin pilotajın başlangıç seviyesini biraz geçmişti.
Çok çok geçmiş olsun , mala gelsin üzülme , korkuyu anlıyorum ama atmak için bir kenara çekilip tüm ekipmanı satma fikri yanlış bana göre.Biraz kafanı dinlendirebilirsin , yarın heli sevgin depreşip aynı masrafı yapmaktansa , şimdilik ekipmanın dursun bir kenarda.Hazır olunca daha dikkat ederek başlarsın.Bu arada araç komşuya mı aitti , sizin mi......Çok üzüldüm şimdi , tekrar geçmiş olsun kardeşim.....
Kapı sacını yırttırmış mı ......İşte üzerine basarak neden güvenlik kurallarını sürekli hatırlattığımızın önemli bir kanıtı olmuş sanki.Şükür ki cana zarar yok kardeşim.ogulcan acar' Alıntı:Abi herseyi satliga cikarmamin sebebi aslina bakarsan birazda korku hobi biraktigimdan degil sadece bi sure kenardan hala sizin aranizda olarak izlemek istiyorum bi cok seyin onemli ve cok dikkatli olinmasi gereken bi hobimizin oldugunun farkindayim ama arabanin kapi sacinin yarildigini gorunce biraz urktum acikcasi ve bu yuzden sadece kenardan sizleri izlemek istiyorum bi sure.
Bence bu kırımın en sevindirici yanı bu.Panik olduğundan dolayı mı kontrolü kaybettin anlamadım ama senin pilotajın başlangıç seviyesini biraz geçmişti.
Çok çok geçmiş olsun , mala gelsin üzülme , korkuyu anlıyorum ama atmak için bir kenara çekilip tüm ekipmanı satma fikri yanlış bana göre.Biraz kafanı dinlendirebilirsin , yarın heli sevgin depreşip aynı masrafı yapmaktansa , şimdilik ekipmanın dursun bir kenarda.Hazır olunca daha dikkat ederek başlarsın.Bu arada araç komşuya mı aitti , sizin mi......Çok üzüldüm şimdi , tekrar geçmiş olsun kardeşim.....