Ynt: Ynt: Ailemizin Yeni Uyesi GAUI X5 Montaj ve Kurulum
Bende dediğiniz gibi tahmin ediyorum. Ama Esc ısındığından değilde baktı heli kalkmıyor o yüzden durdiriyim derken gazı aşşa indirimle Paller birden artı açı aldı. Ama niye aldı. Dün hover yapan heli. Aklıma motorun kutupları ters bağlanmış olabileceği aklıma geldi ama. Oğulcan yok dedi.Türker Akgün' Alıntı:Oğulcan şimdi şoku atlatınca merak edip acaba ne oldu diye tekrar videoyu izledim.
Bana göre senin pitch kanalın reverse olmuş kardeşim. Modeli kaldırmak için gazı açmışsın ve ana pallerin negatif açı alarak modelini yere bastırmış sonra kalkmadıkça sen daha çok gazı açmışsın ve kuvvet iyice artmış. Zaten pal sesinden de bunu çok iyi anlıyabilirsin, modelin skidleri bile kırılabilirmiş bence kuvvetten. Sonra ESC, Motor, Pil muhtemelen o kadar ısındı ki benim tahminime göre ESC kendini koruma moduna aldı ve enerjiyi kesti. Bu sefer sende motor susunca ne oluyor diye refleks olarak aniden gazı kapattın ve gazı kapatmanla beraber pozitif açı alan ana pervanen yüzünden mevcut pal devrin yüzünden modelin havalandı.