Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

Ynt: Ynt: Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

ogulcan acar' Alıntı:
Abi seninkide soru hic aklina geldimi diye sorsana yaptin mi diye sormaktan once :)
Google sorsandı sana Installation Videolarını gösterirdi. Onlardan birini izledim de bari :rolleyes: Mesela bu arkadaşın bu videosunda, her ne kadar zımpara yapmamış olsa da kenarları elinizle kontrol edin uyarısı var :)

Hadi onu geçtim, bizim align kitler için hazırladığımız Fiziksel montaj sırasında dikkat edilmesi gereken tiyolar konusuna baksan, orada bile görürdün. Zaten temel mantık aynı :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ynt: Ynt: Ynt: Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Google sorsandı sana Installation Videolarını gösterirdi. Onlardan birini izledim de bari :rolleyes: Mesela bu arkadaşın bu videosunda, her ne kadar zımpara yapmamış olsa da kenarları elinizle kontrol edin uyarısı var :)

Hadi onu geçtim, bizim align kitler için hazırladığımız Fiziksel montaj sırasında dikkat edilmesi gereken tiyolar konusuna baksan, orada bile görürdün. Zaten temel mantık aynı :)

Mesaj alinmistir abi :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:

Abi simdi kontrol ettim zimpara yapmayi gerektiricek bisey yok gibi ama yinede tedbir olsun diye ince seffaf bant ceviriyim elektroniklerin gecicegi yere diyorum nasil olur deneyen varmi ki ?

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan çok güzel model... :thumbup:

Ynt: Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

ismail ŞENCAN' Alıntı:
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan çok güzel model... :thumbup:
Saol ismail abi bide elektronikler gelseydi :)

Kabloları korumak için bunu kullan :)

Önce kanopyinin kenarlarına uygula böylece canopynin pul pul dökülmesini önlersin, kalanıyla kabloların geçeceği yerlere yap :)

Uygulamasına gelince uygun ölçüde kesiyoruz takıyoruz içine ucuna iğne takılmış japonla azcık dökerek yapıştırıyoruz.

Ben bi ara bunla ilgili konu açıyım :)

Re: Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ben ornegini koyayim;)

Re: Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

Mehmet Karakaya' Alıntı:

Ben ornegini koyayim;)
güzel olmuş abi zamanında iyi akıl etmişim :D

Bu esc yi taniyaniniz varmi uzerindeki bec i iptal edip harici bec nasil baglanir :)

Ynt: Ynt: Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

ogulcan acar' Alıntı:
Bu esc yi taniyaniniz varmi uzerindeki bec i iptal edip harici bec nasil baglanir :)

Ben pazar günü ilker abi ye sordum. Tahmin ettiğim gibi yapmış. Bec in soketin den artı (kıtmızı) kabloyu cıkarmış

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Ben pazar günü ilker abi ye sordum. Tahmin ettiğim gibi yapmış. Bec in soketin den artı (kıtmızı) kabloyu cıkarmış
Tamamdir abi kurulumda beraberiz ozaman :)

Gule gule kullanin. Thk'nin kiyagiyla ayni modelden ben de almis bulunuyorum. Esc hobbywing platinum 100a escnin sari renk olanidir. Programlamak icin hobbywing prog karti da mevcut, banggood da 8 dolar civari.
Bunun disinda hf.da plastik tail rotorun tail wag problemi oldugunu soyleyenler var. X7 metal rotorla problemin giderildiginden bahsediliyor. Ama problem yasamayan da var. Heliyi ucurdugunuz zaman bu konuda bizi aydinlatirsaniz cok sevinirim.
Ben fbl rotor ve pil yatagi haric modeli oldugu gibi kullanmaktan yanayim, ancak gerekirse metal tail holder da almayi dusunuyorum.
Kirimsiz ucuslar.

Emre Kaman' Alıntı:
Gule gule kullanin. Thk'nin kiyagiyla ayni modelden ben de almis bulunuyorum. Esc hobbywing platinum 100a escnin sari renk olanidir. Programlamak icin hobbywing prog karti da mevcut, banggood da 8 dolar civari.
Bunun disinda hf.da plastik tail rotorun tail wag problemi oldugunu soyleyenler var. X7 metal rotorla problemin giderildiginden bahsediliyor. Ama problem yasamayan da var. Heliyi ucurdugunuz zaman bu konuda bizi aydinlatirsaniz cok sevinirim.
Ben fbl rotor ve pil yatagi haric modeli oldugu gibi kullanmaktan yanayim, ancak gerekirse metal tail holder da almayi dusunuyorum.
Kirimsiz ucuslar.
Bilgilendirme icin tesekkurler emre bey ucusa hazir oldugunda kesinlikle paylasirim tecrubelerimi.

Kardeşim hayırlı olsun. Bugün ben anlamadım senin bunu yeni aldığını kardeşim ??? Haıyrlı olsun, kazasız ve kırımsız uçuşlar. Valla durumlar müsait olsa bu işi zorluycam ama, benim 922 ile roll hareketini bile yapıyorum valla. Artık kesmiyor ufaklık beni :(

Bulut' Alıntı:
Kardeşim hayırlı olsun. Bugün ben anlamadım senin bunu yeni aldığını kardeşim ??? Haıyrlı olsun, kazasız ve kırımsız uçuşlar. Valla durumlar müsait olsa bu işi zorluycam ama, benim 922 ile roll hareketini bile yapıyorum valla. Artık kesmiyor ufaklık beni :(
Tesekkur ettim bulut darisi senin basina artik soyledigim.gibi hangisini istiyosan sen kendini ayarla yeter ;)