Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

Ynt: Ynt: Ynt: Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Google sorsandı sana Installation Videolarını gösterirdi. Onlardan birini izledim de bari :rolleyes: Mesela bu arkadaşın bu videosunda, her ne kadar zımpara yapmamış olsa da kenarları elinizle kontrol edin uyarısı var :)

Hadi onu geçtim, bizim align kitler için hazırladığımız Fiziksel montaj sırasında dikkat edilmesi gereken tiyolar konusuna baksan, orada bile görürdün. Zaten temel mantık aynı :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Abi bugun yozgattan denizin soyledigi sekli uygulamak icin malzeme alicam elektronik montajdan once bunun montajini yaparim problem kalmaz :) bu arada bec de geldi geriye sadece servolar kaldi:)

Emre Kaman' Alıntı:
Esc hobbywing platinum 100a escnin sari renk olanidir. Programlamak icin hobbywing prog karti da mevcut, banggood da 8 dolar civari.
yalnış hobbywing bunun mavi olanıdır :) zira bu esc scorpion üretimidir ve hobbywing in kullandıgı yazılım aynı olmadıgından bu kart bu esc ile çalışmaz, sanmıyorum.

DenizSERT' Alıntı:
yalnış hobbywing bunun mavi olanıdır :) zira bu esc scorpion üretimidir ve hobbywing in kullandıgı yazılım aynı olmadıgından bu kart bu esc ile çalışmaz, sanmıyorum.

Ben de öyle zannediyordum, ancak scorpionun bu esc'ye gerek tip, gerek özellik açısından uzaktan dahi benzeyen modeli olmayınca şüphelenip biraz bakındım. Hf de bu escyi hobbywing kontrol kartıyla programladığını söyleyen tipler var. Ayrıca nedendir anlamam ama scorpionun bu aralıkta escsi de yok. 4s'den direkt 12s'e atlıyor modelleri.

Neyse, bir diğer konu kuyruk, flying'de x5 için üretilmiş orijinal cnc kuyruk rotoru da varmış, sanırım benim okuduğum yazılar eskiydi, adamlar x7 kuyruğu takıyorlardı modele.

Ynt: Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

Elektroniklerimizde geldi ilk mesajda paylastim ins hafta sonuna kurulama baslar maiden yaparim :)

ogulcan acar' Alıntı:
Elektroniklerimizde geldi ilk mesajda paylastim ins hafta sonuna kurulama baslar maiden yaparim :)
Hadi gözün aydın Ogulcan, hepsi birbirinden güzel :halay:

Ynt: Ynt: Ailemizin Yeni Uyesi :) GAUI X5 Montaj ve Kurulum

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hadi gözün aydın Ogulcan, hepsi birbirinden güzel :halay:
Saol abi bide problemsiz sekilde yerden kalktigini gorursem daha bi guzel olucak :)

kolay gelsin ...:):):):):)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
doğru diosun. ben en iyisi telefonun sarj aletini boziyim ;D ;D ;D

Dayandigi kadar abi :)

talihsiz maiden video mu ekledim :(

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Oğulcan bunda bir şey yok abicim.Hayırdır gaz neden kesildi , şimdiden yılmış ve herşeyi satlığa çıkarmışsın. :(
Gerçekten kırım üzücü oluyor bunu anlıyorum ama sen aktif hobici bir kardeşimizsin.Bu iş böyle işte , illa ki kırım var , sadece maiden için seçtiğin alanı sıkıntılı buluyorum.O evlerin ve arabaların , ağaçların arasında maiden yapma fikrini aceleciliğine veriyorum.
Lütfen moralini bozma , nerde hata yaptığını görmeye çalış , ekipmanın falan sağlam , bir üzüntüye heba etme bunca çabayı......Seni hep aramızda görmek istiyorum... :-\

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Oğulcan bunda bir şey yok abicim.Hayırdır gaz neden kesildi , şimdiden yılmış ve herşeyi satlığa çıkarmışsın. :(
Gerçekten kırım üzücü oluyor bunu anlıyorum ama sen aktif hobici bir kardeşimizsin.Bu iş böyle işte , illa ki kırım var , sadece maiden için seçtiğin alanı sıkıntılı buluyorum.O evlerin ve arabaların , ağaçların arasında maiden yapma fikrini aceleciliğine veriyorum.
Lütfen moralini bozma , nerde hata yaptığını görmeye çalış , ekipmanın falan sağlam , bir üzüntüye heba etme bunca çabayı......Seni hep aramızda görmek istiyorum... :-\
Abi herseyi satliga cikarmamin sebebi aslina bakarsan birazda korku hobi biraktigimdan degil sadece bi sure kenardan hala sizin aranizda olarak izlemek istiyorum bi cok seyin onemli ve cok dikkatli olinmasi gereken bi hobimizin oldugunun farkindayim ama arabanin kapi sacinin yarildigini gorunce biraz urktum acikcasi ve bu yuzden sadece kenardan sizleri izlemek istiyorum bi sure.