Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyazlar kuruyunca çerçeve uygun genişlikte maskelenip ortadaki kırmızı da püskürtülecek. Bu aşamadan sonra sadece gövde yanlarındaki numaralar kalacak, da hala bir numara seçemedim
Levent bey fikrinizi çok beğendim teşekkür ederim, modelin seri numarası da belli oldu demektir
Bu sabahtan taze taze
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Modelin uçuşunu bir görelim, memnun kalırsak boyamaya biraz daha zaman harcayıp biraz da eskitme falan yaparaktan modeli güzelleştirebilirim. Bugün son kontroller ve yarın sabah maiden kısmetse...
Maiden ön raporu; bu meret çok kötü uçuyor yahu! Hiç warbird gibi değil, sanki eğitim modeli bu ne [emoji23][emoji23][emoji23] detaylı rapor, fotoğraflar, video gün içinde gelecek...
Şaka bir yana bugüne kadarki en düzgün uçaklarımdan birisi diyebilirim...
Hazır maiden aradan çıktı, model uçuculuğunu en iyi şekilde gösterdi, şu retract meselesine dönelim yeniden. Geçen gün (yine bir tuvalet mesaisinde) aklıma şöyle bişey geldi. Sen kontrol devresi için motoun çektiği akıma ihtiyacım var dedin ya, bu akım değerlerini hardware'in tasarımında mı kullanacaksın yoksa sadece işlemciyi programlamak için mi. Yani demem o ki, eğer zaten kullanacağın sürücüler belli ise, ve sadece "motor yüke bindi" tetikleme eşik değerlerini yazılımsal olarak kodun içinde yüklüyorsan mikroişlemciye, yada ne bileyim bir potans ile ayar yapmak falan mümkün olur ise, yolla devreyi biran önce zaman kaybetmeyelim devre gelsin buraya, geri kalan ayarlara havada bakarız
Ama yok illa devre fabrikadan çıkmadan bu değerleri bilmem lazım diyorsan o zaman arduino ile yada daha hızlı ve kolayı elimdeki elogger ile akımları ölçer hatta kayıt eder sana ulaştırırım...
Akım kesme değerini koda ekliyorum. Şu anki plaket tasarımı bir pot ile ayara izin vermiyor. O nedenle akımı istedim. Elinde bir avometre yok mu? İki dakikada normal çalışma ve stall akımlarını ölçersin.
Benim sistemde retract ayrı pilden besleniyor. Sana ikili kontrolcü yaparım. Bu şekilde uçak biraz daha ağırlaşır ek pille.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi