Low profile frameler benim cok hosuma gidiyor aslinda. Zaten bu yizden rctimer indy modelini cok sevdim. Bu arada indy250nin yedek parcalari yavas yavas cikmaya basladi. Aslinda sadece pdb kaldi. Oda piyasaya cikarsa benim en sevdigim model olacak muhtemelen.
Senin modelde cok guzel olacak simdiden belli. Hafif bir 4s pille harikalar yaratacagi kesin.
Hafif pil demisken tattu 4s 1800 mah 65 yada 75c tam hatirlamiyorum bir pil cikardi ve bence piyasadaki en iyi pil olacak uzunca bir sure. Bunun yaninda dinogy pilleerde bayagi hafif ama tattu kadar kalitelimi onu zaman gosterecek.
Senin bu modelin agirlik olarak moralini bozmak istemem ama pil haric koydugun mobius dahil 420 gramin altinda bitmesi cok zor hatta mucize olur
Demisti dersin bitmis halinin agirligini gormeyi iple cekiyorum
Bu durumdada elimdeki en buyuk ve agir olan blackoutla belki kafa kafaya gelir
(tabi bende kayit kamerasi yok. Mobius mountuyla birlikte 50grama yakin cekiyor bunuda gozardi etmemek lazim.) daha az ekmek yemesi lazim.
Agirlik konusunda seni biraz gaza getirmek istiyorum cunku hafif bir framein motor gucu cok dusuk bile olsa daha seri ve keyifli olabilecegine ilk elden sahidim.